Cancerogena partiklar

>På menyn: 90 minuter cancer.

– Härligt, jag tar två.

Helvete…

Samtliga förutom Prince får underkänt. Allegri likaså. Ska det vara så djävla svårt att få in lite fart i laget? Ut med Seedorf, in med Abate och låt Prinsen kriga i mitten. Så som det såg ut idag lär det ju knappast blivit sämre.
Frustrerande. Och åldrande. Idag förkortades min livstid med minst två år. Garanterat.

8 reaktioner till “Cancerogena partiklar”

 1. >Seedorf och Pirlo måste ha riktigt bra inside info om Berlusconi. Ända anledningen till att de gång efter gång får chansen att spela. Har aldrig varit så trött på Pirlo som nu. Det räcker nu. Låt han bli bänkspelare.Han var kapten ute på planen.. PINSAMT!

 2. >Pirlo och Zeedorf ska fan inte vara på plan samtidigt. Samma sak tycker jag gäller Gattuso och Ambrosini.

 3. >Milan saknar fart och fantasi. Är väldigt statiska i sitt spel och saknar ett rakt anfallsspel. Känns som de kör engelskt med handbollsanfall och bollen ut på kant med inlägg i brist på annat. Pinsamt!

  Mittfältet får ingen fart på bollen, det gör det hela svårt – lägg till stilla stående medspelare och det blir ännu svårare…

  Ingen i Milan tar egna initiativ och går FÖRBI sin spelare.

  Trött, tråkigt Milan…
  Skall det krävas 1000 pissemyror var i rumpan för att spelarna skall springa eller vad krävs?

 4. >Tänk om hela laget hade haft Boatengs viljas och löpningar igår.. vilken match det hade kunnat bli.
  Även mycket konstiga beslut av Allegri som gör sena OCH felaktiga byten. Jag menar.. Seedorf borde tagits av planen istället för Inzaghi och hur motiverar han att byta in Gattuso?

 5. >Kan någon berätta för Seedorf att vi inte har råd att vänta en månad. Om vi nu ska vinna någon titel i år. Bänken för honom tack. Och eftersom alla andra är skadade nu. Varför inte våga testa våra blivande storstjärnor. Som vi skicka ner i primavera igen. Jag syftar på Merkel & Strasser. Kan ju knappast bli sämre än vad vi sätt..

  Källa: http://www.football-italia.net/sep21c.html

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.