Bittert, Marco Borriello

>”There were two penalties for us, maybe three. At Milan these things never happened. I now understand the difference there is when playing for Roma and Milan.”

Får han en chans, då tar han den. Och då menar jag inte målgörandet. Det luktar lite Alberto Gilardino över hela situationen. Dålig förlorare eller bara dålig spelare? Tja, jag vet inte, men dålig med orden, det är han definitivt. Här är lite mer härligt som gör honom till den där fina ödmjuka spelaren:

”I remember when Russo refereed Milan, he would often ask for the shirt, now though he never spoke to me.”

Vilken karaktär och se så snabbt det vänder i fotboll. För några år sedan var Totti och Roma kända för att få väldigt många billiga straffar med sig, men nu menar alltså herr Brylcreem – redan efter fyra matcher – att det är mest synd om honom i hela, hela, hela världen?

Buhu. Sicken nonsens. Må alla världens hemorrojder drabba din vänsterfot. Satana enfoting!

***

Silvio Berlusconi har sällan några rätt. Men för några omgångar sedan uttalade han sig om en domare och dennes assistenter. Jag gör mitt bästa för att inte lägga skulden på några domare, men i det fallet kunde jag inte vara mer enig. Offsideavvinkningarna var exempelvis horribla.

Och SnyggMarcos tid i rampljuset blev kortvarig. Tack och lov. Uncle Fester påpekade just detta i en av hans kvicka repliker:

”Against Cesena something similar happened to us with the same referee”

Marcos fina namn till trots, han verkar lite väl bitter, inte sant? Ganska fascinerande med tanke på att han för jämnan fick spela utan konkreta krav på motprestation. Och jag vet inte, men det känns som om det kan komma lite fler rönnbär från honom framöver. Så det gäller att rusta upp. Lite makeup-borttagning, bomullstops och schampo och saken är säkerligen biff.

5 reaktioner till “Bittert, Marco Borriello”

  1. >Minst sagt. Både han och Alberto Gilardino var stora favoriter. Men jag har i efterhand märkt att det inte är någon idé att ha andra favoritspelare än Paolo Maldini, Franco Baresi och övriga som kan tala med en viss ödmjukhet.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.