ZLATAN IBRAHIMOVIC TILL MILAN

>Svensken lämnar Barcelona för Milan i utbyte mot 24 miljoner euro. Han väntas underteckna ett fyraårskontrakt på måndag efter att läkarundersökningen genomförts.

Källa: ACMilan.com, 28/8 2010.

27 reaktioner till “ZLATAN IBRAHIMOVIC TILL MILAN”

 1. >Applåderar åt Galliani.

  Känns som att han kan göra skillnaden i år. Fantastiskt mycket trevligare med en Zlatan som spets än en viss prettyboy.

 2. >Grande Ibra! Fan vad sweet detta kommer bli en riktigt spännande säsong. Salut alla;)

  /Rickard

 3. >Uncle Fester ar HELT otrolig! Hur fan lyckas man varva Barcelonas dyraste varvning genom tiderna till rea pris efter en ynka sasong? Dessutom gor han det hela pa avbetalning, haha. Forza Adriano!

  Eller vad sager ni?

 4. >Galliani har nog gjort en av tidernas bästa affärer inom alla sporter!!

  NJUT!!!!!!!!!!!!!

 5. >Grande Fester!!! Jag är mållös, trodde aldrig att de skulle få ne priset till 24! MAMA MIA!

  / Boban #10

 6. >Ropa inte hej än. Barca har säkerligen fått in någon sorts klausul om första tjing på Pato och Silva.

  Kom ihåg, mannen som fixade den här affären var trots allt samma flintskalle som uttalade sig om att han inte ville att det skulle stå på hans gravsten att det var han som sålde Kaka 😉

 7. >Kommer det en liten summering från er Mix och Marco ang affären. Vad ni tycker nu i efterhand, vad ni tror om priset och varför det är så pass lågt samt hur ni tror han kommer lyckas. Hade varit intressant att läsa.

 8. >Kommer ej pa nagot nytt namn at Marco, men har ett at Mix:

  MikZZZZ

  ;O

  Ps. Ziamomilano.blogZpot ?

 9. >Grymt bra jobbat uncle fester.
  Ser att Expressen skriver artiklar efter artiklar om milan och serie A. Kommer att bli ett bra år för Milan och Serie A och allt som behövdes var bara Zlatan 😀

 10. >Ni som hyllar galliani är dumma i huvet =)

  För det första affärerna med genoa kommer kosta milan nånstans runt en halvmiljard.. varför?

  Jo för att boateng har dem lånat vill dem köpa är det bara att punga ut pengar sen samma sak gäller amelia.

  Utöver det har man gett ut halva rätten för spelarna zigoni, strasser och odumadi. odumadi har vi redan sett potentialen i å att köpa tillbaka hela rätten för dessa spelare kommer bli en rejäl summa.

  Sen ibra övergången berlusconi har sin politik å sköta å sina röster att tänka på … pedofilen har 70 miljarder som ligger å skräpar runt och han kan dö när som helst.. har ni inte vett nog att förstå att han hundra procent säkert gett mycke pengar under bordet till både barcelona och zlatan?

  Glädjen för fotbollspelaren Zlatan är enorm!

  Men vår ledning är Fruktansvärd!

 11. >Någon som vet om Huntelaar försvann eller inte? Snackades ju om att han var en schalke spelare för 12 mille men har inte sett någon bekfräftelse på det än??

 12. >Mosa

  I och med att både Amelia och Boateng har en bestämd utköpsklasul som knappast är mycket högre än vad de skulle kostat ifall man köpte dem redan i år. Nu får man istället testa dem en säsong för att se ifall de är Milan material vilket är en otroligt bra affär.

  Ingendera av Zigoni, Strasser eller Odu anser jag har potential att bli några klass spelare. De kommer troligtvis att få sitta på bänken i något mittenlag eller starta i något bottenlag.

  Däremot Beretta är det lite tråkigt att vi gav bort halva till Genoa.

  Galliani och Braida är otroligt duktiga på vad de gör. Problemet har varit Berlisconi som man inte riktig vet var man har och eftersom han håller i plånboken så är det han som ger dem förutsäätningarna att jobba med. De har trots det nästan alltid gjort det bästa av de tillgångar de fått.

 13. >Mycket möjligt att Berlusconi kan vara det stora fula kuggen som förstör gallianis arbete..

  men det vet vi ju inte utan vi kan bara dömma det man ser och tecken på de man ser och det dem gjort denna mercato är inte i mina ögon något att hylla dem för 🙂

  Zigoni vet jag inte strasser kan jag hålla med om att han inte lär bli en klass spelare men odumadi tror jag på att han kan bli en klass spelare.. beretta har ingen uppfattning om ..

  Men galliani bör inte hyllas för det man ser utåt i alla fall … hur det är bakom kulisserna går bara att spekulera…

  men de flesta hyllar honom för det vi ser utåt å det kan jag inte se vilken vettig anledning man har till det av de vi verligen kan bevisa

 14. >24m€? Det var fan i mig billigt.
  Hur? Varför???????
  Pato eller Silva till Barca nästa år, någon?
  Riktigt skrämmande…
  Om inte, välkommen Zlatan!

 15. >@Mosa
  Att hylla någon för det jobb som bevisligen skett, det är dumt, men att såga honom för det du TROR har hänt – det går bra?

  Du borde bli skribent här, jag trodde inte det gick att klaga på denna deal.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.