snabbtsvepinnansängenokpusshej

>Jobbar sex kvällar av sju denna vecka. Ledig morgondag, kanske knåpar ihop någonting, vi får se. I övrigt noterar vi att KPB är klar (kors i taket…) på lån med rätt att köpa loss hela. En bra lösning mot resonemanget i föregående inlägg. Bra bredd på mittfältet nu, det känns skönt.

Efter månader av mystiska skadebulletiner kan vi konstatera att Patos hypokondri tilltagit. Fem dagar under uppsikt och utanför matchliknande situationer efter en spark på den ömmande fotleden utstrålar ett nervöst och stirrigt agerande från med-stabens sida.

Allegri är hård sägs det. Kanske är det dags att börja ställa lite mer krav på Pato också? Med stjärnstatusen kommer nämligen myntets baksida: hårda krav, hårdare tacklingar och hårdast vind i motgång. Frågan är vem som är mest nervös, klubben eller spelaren… Eller kanske Ansjovisen själv?

Det snackas såklart också om il Mercenario di tutti Mercenari efter Braidas (om man läser uttalandet noga) intetsägande uttalande. SKY hävdar att frugan är less på Barcelona och vill tillbaka till Milano. Jag tror inte att det händer av minst fem orsaker (listan finns, faktiskt), även om man som bekant aldrig kan veta riktigt säkert. Mer tankar om det vid ett senare tillfälle.

Nu prioriteras er lästörst bort för min alldeles egna skönhetssömn. Skriv något snällt i kommentarsfältet är ni gulliga.

12 reaktioner till “snabbtsvepinnansängenokpusshej”

 1. >Skönt med Boateng. Ska bli riktigt intressant att se hur Allegris lagbygge kommer te sig under säsongen. Sagt det förr och säger det igen, jag tror att Ibra kommer spela i Milan kommande säsong. Vare sig man gillar det eller ej:)

  /Rickard

 2. >"Jag tror att han kommer. Vet inte varför men."

  Sånt är ju fantastiskt givande läsning för mitt inflammerade öga.

 3. >Jag har svårt att se Ibra i Milan av egentligen tre anledningar.

  1. Han själv säger att han vill stanna.
  2. Han är alldeles för dyr både pricetag och i drift… när Milan vill satsa på billiga löner så kan man inte helt plötsligt värva in en som ska ha 3 gånger vad en låt säga "normal stjärna" tjänar i Milan.
  3. Han har spelat i Inter, det skulle bli hus i helvete om han återvände, vi såg ju bara vilken reaktion det blev när Ronaldo kom till oss, jag tror dock att Zlatans situation skulle bli bra mycket värre då han lämnade förra säsongen för Barca.

  Vad som talar för?
  1. Han kanske inte får det förtroende nu när Barca har angenäma offensiva breddningsalternativ i form av David Villa, Bojan, Messi, Pedro osvosv. Klarar han konkurrensen + får tillräckligt med speltid för att vara nöjd?
  2. Han vill sätta Inter-supportrarna på plats efter det tveksamma avslut han fick med dem, där han kanske inte blev utbuad, men fick höra ett och annat.
  3. Barca går med på ett lån som Milan kan vara villiga att betala för.

  Jag känner att pros väger bra mycket mindre än cons.

 4. >Nej du Rickard, Ibra kommer inte. Det är liksom inte upp till Milan, uan Barcelona om det ska bli något. Själv vill han stanna.

 5. >HAHAH Mix du är komedi

  Men jag håller med rickard tror med att zlatan kommer hamnar i milan av den enkla anledningan att hans ego ej tål att sitta på bänken eller spela på andrafiolen bakom villa
  Better to rule in hell then serv in heaven säger man inte så?

 6. >Kom till oss och vinn den där jävla champions – eller? Barca bestämmer, dags att knäcka RM i dåliga affärer också.

 7. >Jag tror att vi kommer att köpa en anfallare innan transferfönstret stänger.

  Anledningen är att vi har en Pato som skadar sig varannan träning känns det som, Borriello som beviserligen inte håller mot de bästa lagen, Huntelaar som kommer från en säsong på bänken och Inzaghi som e 100 bast.

  Jag tror att ledningen har uppmärksammat detta och att något kommer att hända på den fronten.

 8. >Det beror helt och hållet på Barcelona om de är villiga att acceptera Milans lånebud (där de inte ens betalar hela Ibras lön) eller inte. Något permanent köp är det inte tal om i sommar. Står sig i alla fall säkert att Milan är redo att knyta till sig Ibra, men enbart på deras villkor.

 9. >Jag tror inte Zlatan kommer spela i Milan kommande säsong, varför?
  Jo, för att han är dyr i drift och gammal (finns billigare spelare som är mycket yngre) Barca är inte villiga att sälja (Låna ut?) honom till Milan på Berlus villkor. Och Zlatan själv vill vinna den dära "jävla CL" Milan kommer inte utmana på riktigt förrens om 2-3 år när pajas spelare som Kala, Janku och Oddo lämnar. Och Barcelona har en jävla chans att vinna CL i år med Villa på top (Messi + Villa med passningar från Xavi Iniesta osv kan bara inte gå fel)

 10. >@Yas

  Att Zlatan är gammal är väl lite och ta i kanske. Forwards brukar normalt sett vara i sin "prime" vid åldern 28-32.

  Kolla bara på Drogba!

 11. >Tror och hoppas att Ibra kommer, och då på lån och med en överkomlig köpoption. Barca vill bli av med honom, varför vet jag inte riktigt, har en teori att han inte kommer överens med batyboisen Xavi & co, gör man inte det så får man gå, se på Dinho & Eto´o! Men den bakgrunden och att firma Bradia/Fester är luriga rävar som kommer utnyttja situation och inte slänga iväg allt för mycket pengar.
  Förövrigt så är jag väldigt spänd på att se Prinsen på plan, kan han även få igång Adyiah må tro?

  /Boban #10

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.