Seru Tituli del 2

>Torskfilé ännu en gång, ikväll serverad via straffläggning i den ohyggligt prestigeladdade Trofeo Luigi Berlusconi. Jag är förkrossad och överväger nu att lämna denna värld genom att ta livet utav mig. Hindra mig inte. Jo. Nej förresten.

Emoist, javisst.

Skämt åsido: en riktig skitmatch där varken Milan eller Juve går att bedömas utifrån några djupgående grunder. Vad gäller de våra känns Sokratis som en solid mittback (vilket han är, inte någon ytterback) och kanske slipper man nu hjärtinfarkter de gånger Nesta inte kan komma till spel.

Noterbara tyckte jag också att Seedorfs och Ronaldinhos väsentligt mycket raskare steg var. Där ser man att försäsongsträningen inte bara är snack utan någon arbetsplats för inoljade mekaniker.

Lite fjortisvarning på Ronaldinhos ”kolla på mig utan tröja”-manifestation dock. En handling som skriker fel fokus och en osund motivationskälla den här säsongen, förutsatt att den är primär (vilket jag misstänker).

Oroande är också den kompletta avsaknaden av hot framåt då bonden (jävla sopa!) längst framme och Oduamadi (som inte räcker till på den här nivån mer än som sista reserv) är odugliga som ersättare för lagets absolut ovärderlige anfallsess Pato.

Vilket tar oss till den sista punkten. Ryktet. Allting går i fel riktning om ni frågar mig. Efter sex hårda kvällsskift inom loppet av en vecka så var denna tendens den sista jag hade hoppats på.

Nu vill jag inte prata mer om det.

5 reaktioner till “Seru Tituli del 2”

 1. >Vet att du tror på honom, men Huntern får nog i dagsläget klassas in i kategorin oduglig han med..

  Säga vad man vill om Zlatan och hans karaktär, men kommer han så är han solklart nummer ett i mitten där framme.

 2. >Det ar sorligt att man faktiskt borjar hoppas pa Zlatan da man ser stolpskottet Boriello springa in pa planen.

 3. >Imponerad av Sokratis och sammarbetet med T.Silva. Såg riktigt bra ut igår.

  Tycker även att Ronaldinho såg pigg ut och var bra även när han blev flyttad in centralt i banan. Men vad är det värt när vi har Oduamadi och Borriello på topp som inte lyckas förvalta någon av många fina passningar från Ronnie.

  Det är tydligt att vi saknar den riktiga spetkompetensen fram, den kompetensen som vi har haft i alla dessa år i form av Van Basten, Weah, Bierhoff, Sheva.

  Borriello bör vara bänknötare i ett lag som milan, och detta i värsta fall.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.