Samma men olika

>Var nere och köpte lite mjölk nyss. Conny sa att Galliani åker till Spanien med laget – för Gamper Trophy men som alla förstått även för att snacka långnäsa med katalanerna.

Braida däremot… Jobbar på, säkert i onödan som vanligt. Det var inte alls oväntat dock, alla vet att gammal kärlek aldrig rostar. Någonting ligger och pyr där borta i bakgrunden. Sauer kraut? Kanske lite hederlig bosnisk cevapi, eller en burek, vad vet jag?

Men som sagt, det blir en jävligt dyr historia om Barca går med på en försäljning. Förhoppningsvis inser våra clowner att en fem år yngre anfallare med lägre löneanspråk och större Milanhjärta är mer prisvärd.

Det är åtminstone min förhoppning.

En tanke även till Sampdoria. Så nära men ändå så bittert långt ifrån. Känslan som neutral betraktare bringade ändå mini-flashbacks från en turkisk kväll för några år sedan.

Hoppas att Pazzano får fortsätta ihop. En ambrosia-duo för själen.

Avslutningsvis: bildbeviset. Jämför sedan Marek ifjol med årets och gör likadant med Kaladze. Identiska bilder någon? För den farstufödde: Jankulovski dök upp på Milanello den tjugonde juli med kortsnaggat hår…

Vilka astrofysiker till webmasters ACMilan.com måste ha.

PS1. Conny fick behålla växeln.
PS2. Conny är inte att förväxlas med denna vackra Connie.

9 reaktioner till “Samma men olika”

 1. >Inte snällt Mix..jag hade precis kommit över honom, insett att det var slut och gått vidare i livet.

  /Rickard

 2. >Rickard

  Exakt! Man kommer hela tiden över honom men.. "just when I thought I was out…Mix pulls me back in".

  Shame on you.

 3. >all min tro på ledningen skulle återupprättas om vi skulle servera cevap när lecce kommer på besök eller om vi tar med en portion som välkomstpresent till cesena

  men det verkar som att vi får nöja oss med överkokt spaghetti napolitana eller kebabrulle med extra stark sås…

 4. >jag både hoppas och drömmer om det scenariot. Att det här är bara snack för att milan i lugn i ro ska ta häm dzeko. Fördelarna är så många fler om de tar honom istället för den där.

  o man kan ju tycka att pajaserna borde ha lärt sig läxan att inte värva spelare som de eg borde ha ha värvat 5 år tidigare. Tänk bara Zambrotta, Ronnie, Ronaldo, rivaldo mfl. det är otaliga exempel. vem av dem har eg presterat som i sina bästa dar. vi har fått som mest 65procent av deras kapacitet medan lönerna har varit som i bässta momement. den ekvationen går inte ihop.

  så låt oss besparas ytterligare en misslyckad före detting o värva klass motivation o allt i form av dzeko.

  Så länge mercaton är öppen och dzeko inte har skrivit för annat lag så drömmer jag.

 5. >Kommer aldrig att hända!

  Anledningen? Berlusca…

  Dzeko är för milan bättre än ibra på alla möjliga vis, men en Ibra värvning skulle vara för att boosta berluscas ego, inte för att laget milan skulle må bättre..

  Det är egentligen precis som det har varit förut.. (berlusconi) milan har värvat avdankade spelare som borde värvats tidigare med pengar som "inte finns" men som dyker upp med berluscas hjälp, så länge han får sina "favoritspelare"..

  Ronnie, Ronaldo, Rivaldo, Zambrotta och Vieri är alla spelare som berlu ville värva i sin prime, men gick miste om chansen, och alltså värvar dom senare i karriären…

  det är bara min teori..Ibra kommer till milan med stor hjälp av berlusca, för att berlusca vill.. det är en stolthetsgrej för han..tyvärr, för vi alla vet att Dzeko skulle vara det bättre alternativet..

 6. >Haha såg det också igår, att det var något skumt med bilderna på Janku och Kaladze, för annars hade han haft en jävla fart på hårväxten tjecken 🙂

  Märkligt gjort.

 7. >Antingen är vi bägge lika uppmärksamma, eller så är det du som tagit info från vår blogg denna gång?
  Tänker på att Janku och Kala har samma bilder som förra året…
  Ingen anklagning eller så, liten parantes bara. 🙂

  Väl mött.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.