Hmmmmm…

>– Ni vet redan allt om mercaton, tro mig: det finns inga nyheter. Nog diskuterat om sport, jag går och tittar på tavlorna som jag noterade på hotellet. En konstälskare kan omöjligt slita sig.

Sagt till media. Efter två veckors kompakt tystnad från i princip samtliga involverade i klubben, utöver Allegri som dock hållit sig till det spelmässiga.

Han är en dålig lögnare, den gode Ariedo.

Källa: MilanNews.it, 13/8 2010.

3 reaktioner till “Hmmmmm…”

 1. >Ja, det händer verkligen inget på mercaton. som vanligt plöjer man igenom alla de vanliga sidorna och det är knappt ngt av värde som skrivs om milan. de på svenska fans har i princip lagt ned skrivandet. man tänker, är alla på semester eller? men snarare är det så att galliani o co tagit semester nu när de bör verkligen jobba. detta året har varit ännu värre än föregående. kanppt ngn värvning av värde. o ändå snackar våra hjältar om scudetto o om att utmana inter. men undrar om det är de så de försöker lugna fansen el på så sätt intala sig att de verkligen är konkurrenskraftiga. tiden får utvisa sitt, men det ser inte ljust ut. mittfältet som är det vitala för allegri har knappt ändrats sedan cl segern i manchester o d var fan 8 år sen dess. vi kan bara hoppas att pato, silva, ronnie o nesta får vara skadefria för då kan vi i bästa fall konkurrera om en uefa cup plats. bakom dem finns inget om det. kan bara hoppas på ngt under bland primaveraungdomarna o att de lyfter laget motsvarande några av barcas.

 2. >Det är just när det är tyst man ska våga hoppas på något imo…

  Tror att det kommer bli officiellt med "Prinsen" any day now.

  Kul med lite föryngring och energi för milans trötta mittfält som har sett i princip likadant det senaste decenniumet.

 3. >Jag hoppas att det är lugnet före stormen, en taktik Milan använt sig av för några år sedan då man faktiskt värvade spelare… 🙂

  Tror inte på något stort men en liten värvning kanske dyker upp förutom Boateng.

  Drömmen är ju fortfarande Dzeko även om han är ljusår bort… haha!

  Mix & Marco,
  Är det lika lugnt nere i Italien om Milan?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.