36 reaktioner till “Hjärtat är en zigenare”

 1. >Stackars lilla zegojnaren som tog illa upp 🙁 långt du kmr med ett ynkligt ofientligt uttalande

 2. >@Anonym

  Seriöst, måste vissa sitta och leta brister hela djävla tiden? Läs bloggen med förtjusning eller gå. Rubriken är en direktöversättning och har knappast något med hets mot folkgrupp att göra.

  Herre min…

 3. >@Anonym #2

  Väldigt fel av dig att skydda Mix i detta inlägg, då han gör helt fel. Finns inget du behöver rövslicka honom för, du kommer inte få någon puss efter ditt rövslickeri-inlägg fattar du väll?

  Z*genare, n*ger, det tillhör samma kategori och sådana ord bör man därmed avstå från att skriva i en seriös blogg som den här.

  *

  Rolig grej är dock hur vissa människor får ändå Zlatan till att vara en z******e? Var är era källor? Sedan när är folk från Bosnien z********e? Sedan när är folk från Kroatien z******e?

  Nej, Zlatans far är inte heller zingar*, nej hans mor är inte det heller. Så nog bör man kolla igenom sina källor både en, två och tre gånger innan man skriver något som detta, och inte lyssna på Materazzi eller dumma (juventini för det mesta) fans som kallar Zlatan för det där.

  … och för er som inte visste; ni har en egen zingar* i Milanello, och det är inte vem som helst; det är geniet Andrea Pirlo. En blandning av äkta z*genar blog och italienskt blod.

  Men det är ju så klart alltid Zlatan som det ska skrivas skit om…

  Mvh

 4. >Det är väl allmänt känt för alla att ALLA från öststaterna, balkan, Rumänien/Bulgarien mm är Zigenare?

  Sluta lipa zigenare!

 5. >Utan att ge mig in i debatten så är det ju en smula lustigt att Shevchenko_7 valt att kalla sig efter en zigenare, utifrån dennes eget resonemang.

 6. >Barn barn, lugna er nu…

  Halsningar/Finnjaveln (narmare bestamt Karelen, den del som numera tillhor Ryssland…)

  😉

 7. >Helt sjukt att folk orkar. Jag är så jävla glad att jag inte bor i Sverige längre..rasismparanoians land numero fucking uno!

  /Rickard

 8. >Så det är såhär det kommer att se ut när Zlatan spelar i Milan. Föga oväntat.

  Anledning nummer ett till att jag inte vill ha Zlatan till Milan – man får drägget på köpet.

 9. >de Boer

  Är också rädd för det om jag skall vara ärlig.

  Och snälla anonyma, koppla av jävla stiffa' pajasar.

 10. >Jag lovar er om Zlatan kommer till milan så kommer alla jävla medgångssupportrar komma med honom. Alla f.d. "Interfans", kommer plötsligt börja hata Inter nu. DRYYYGGTTT!!!!

 11. >Pazza: Så ett nick på internet säger direkt att jag är från öststaterna själv?

  @Inzaghi: Dum är den som inte förstår sarkasm, dessutom vad finns det att bli så upphetsad över när Mix skriver detta inlägget?

  För övrigt är jag inte ens jättelite Svensk själv. Jag är från mellanöstern och om någon vill kalla mig arab, självmordsbombare eller whatever så varsågod. Redan när jag var 15 lärde jag mig att inte brinna av för minsta lilla glåpord.

  Väx upp för i helvete!

  Back to topic!

 12. >@Självmordsbombaren.

  Olivoljepressaren Immondo tackar för att du satte ned foten ordentligt. Nu slipper jag radera tråden – det var ju trots allt en väldigt fin låt.

  Back to topic, ja.

  Zlatan har 24 timmar på sig att tänka igenom förslaget. Ett förslag, som enligt rykten, ska sänka hans lön med cirka 2 miljoner euro om året.

  Visst lär Berlusconi ligga bakom större delen av den betalningen, men jag kan ändå inte låta bli att fundera över nivån man sätter i omklädningsrummet. Där kommer herrar som Pato, Ronaldinho och Thiago Silva att sitta och tjäna avsevärt mycket mindre. Hur kommer dessa att reagera, vad kommer att hända? Kommer det bidra till en sämre stämning eller accepterar fotbollsspelare att superstjärnor kan tjäna mer? Någon som har några idéer eller teorier?

 13. >Sheva_7: Jag påstod aldrig att du själv är från öststaterna. Jag anmärkte bara på det något ironiska i att du, med din lätt nedsättande kommentar om "zigenare" (oavsett om den är sarkastisk eller inte)VALT att kalla sig efter Sheva som enligt är "zigenare". Jag trodde faktiskt aldrig att du på riktigt heter Shevchenko. Jag funderade aldrig på var du kommer ifrån av den enkla anledningen att det i min bok är alldeles ovidkommande, vare sig det handlar om dig eller Zlatan.

 14. >@Araben: Aven den "knivglade, boghatande Finnjaveln" tackar for ditt inlagg 😉

  @Marco: Tank vad mycket enklare det varit om man gjort sig av med Oddo och CO? Lonemassigt alltsa…

  Ronnie var ju Berlus egna fixering – han forsoker man ivertala att ga ned i lon, da man skrikit sig hesa over "den superdaliga ekonomin"… In kommer Ibra och Farbror Ful skall bekosta allt ur "egen ficka"..?

  "You are special, the rest of you are NOT"..?

  Aven utan facit i hand, sa hade fan en 4-aring kunnat forutspa detta for flera sasonger sedan. Generationsvaxliongen vi vantat pa sa javla lange har ej satts i verket lika snabbt som jag och sakerligen 99% av fansen onskat och nu far man betala for det…igen.

  Plus att man slapper de talanger som raknas som de battre… WTF.

  Inte genomtankt i min bok.

  Men men, vad fan vet jag? Ar ju bara ett "vanligt fan" 😉

 15. >Det som skrämmer mig mest med Zlatans eventuella ankomst är att han kommer ta med sig ormen Raiola.
  Alla vet ju vilka problem han ställa till med när han och Z känner för att det är dags att flytta eller när Z får ont i arslet av att sitta på bänken eller what ever.

  OT: Jag är en assyrisk svartskalle…hehe
  Så, nu har vi alla presenterat oss och vår härkomst. Kan vi lägga locket på detta bullshit och återgå till att diskutera AC MILAN här nu?
  Trodde det var det denna sida handlade om. Hade jag fel?

  Puss på er!

 16. >@Alla andra utlänningar: Tihi jag rodnar nästan litegrann nu 😉

  @Andrea: Jag har kallat mig för detta nick ända sen Svenskafans en gång föddes. Han var och är min barndomsidol, oavsett hur stor slampa han är för att han lämnade oss för pengarna.

  @Topic: Hur mkt tror ni att Allegri har att säga till om ang. värvningen av Zlatan? Tror ni han själv har sagt till ledningen att han vill ha honom före t.ex Dzeko eller skiter ledningen i tränarens vilja som vanligt?

  Robinho som backup skrivs det, borde vi inte försöka landa en likadan spelartyp som Zlatan isf om det skiter sig med hans ankomst? Jag fattar verkligen ingenting.

 17. >Det känns helt overkligt, helt absurt och helt jävla fantastiskt kalas-konstigt.

  Huntelaar inbringar 14-15m€ och nu kanske också Flamini säljs för en summa strax över 10m€. Allt för att finansiera Zlatan fucking Ibrahimovic.

  Kan inte/kunde inte ansträngningen göras på något annat. Ytterbackar? Mittbackar? Dzeko?

  Skona mig…

 18. >@de Boer: Var det ej ca 5 milj som skillde varat bud pa Dzeko forra sasongen..?

  ESPN tjabblade om det idag att vi bjod 25, men Wolfsburg ville ha 30, typ…

  Sjalvklart att jag foredrar Zlatan framfor Borre och Hunter, men inte till vilket javla pris som helst…

  Att man exempelvis snackar om att skeppa ivag Flam fore Rino gor att jag ater har en pint galla i kaften :/

 19. >@de boer

  1 Att bli av med Huntelaar är bara bra
  2 ang. Flamini. Tro inte på alla rykten, vi får inte 10m€ för honom.

 20. >Jag tror inte på ryktena förrän de konkretiseras till sanningar. Tro mig. Men faktum är att Galliani damsuger klubben på varenda penny för att finansiera köpet av Z.

  Fel väg att gå enligt mig.

 21. >Herregud, ni som gnäller kan väl skriva mail till Shakira också om hennes "Gypsy" låt.

  1. Jag älskar Huntelaar, hellre han är filmstjärnan Borriello.
  2. Jag sa till Zlatan, när han var Interspelare, att han borde komma till Milan, redan då log han och skrattade o sa: vi får se.
  3. Hoppas att Flamini stannar.
  4. Hatar Mourinho, douchebag.
  5. Raiola, ha! Få se om han ens vågar öppna käften efter rendezvous med Berlusconi.

  Hälsningar, Afghanen! (Beat that)

 22. >@Mrs.Nesta: Trodde KPB var din nya man, tatueringar på halsen är ju såååååå hett 😀

 23. >@Terroristen.
  HELL YEAH, det passar inte alla men det passar Prinsen, snälla han är inte bara en bra fotbollsspelare, han är snygg också. För oss Rossoneras så har det varit lågkonja i några år vad gäller eyecandy.. Dig vet ja inte, du kanske njuter av att se Rino "Hamas" Gattuso. lol

  However, min man var ju riktigt fin igår, as usual, just ja, han försvarade riktigt bra, spelet var det inget fel på heller. 😉

 24. >@Mrs.Nesta: Jag går mest igång på Kaladze…och Fiori tillsammans 😀

  Nåja, hommousälskaren från Beirut går och sover nu, püss hej!

 25. >@ de boer
  Det är väl bättre att Z kommer än att ingen alls kommer, väl?
  Jag vill också "damsuga" LOL

  @ Fru Nesta
  Varför Hunter före Borre? Att du älskar honom räcker inte som svar, tyvärr 🙂
  Och klart assyriska svartskallar slår afghanska talibaner.

  @ rawkas
  Rasist! ;0

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.