Eu te amo campeão

>– Det är i Milan som jag lyckats ta det sista steget som spelare. Jag spelade bra under fjolåret. Det enda jag vet är att mitt fokus är på Milan och jag vill stanna åtminstone fram till 2014, vilket är det nuvarande slutdatumet för mitt kontrakt. Jag känner mig verkligen som hemma här och det är verkligen min andra familj

Galliani, fram med kontraktet efter den här säsongen. Det stora.

Thiagone mio: vi älskar dig.

* * *

Källa: ACMilan.com, 3/8 2010.

17 reaktioner till “Eu te amo campeão”

 1. >Killen är tillsammans med Pato de enda två spelarna som är untouchable i dagens Milan. Silva måste stanna till varje pris!.

 2. >Personligen tycker jag att Huntelaar också är untouchable, men det råder delade meningar om det på Via Turati.

 3. >@Mix

  Jo med Un… Ha ha ha… Nu förstår vi äntligen varann=)

  Marco:

  Hunter är nära att få den titeln, får han vara ordinare i år vinner han skytteligan och då är han nummer tre att tilldelas Untouchable titeln=)

 4. >Det är med sjuk bitterhet man nu ikväll får bekräftat (football-italia) att Hernanes snart är klar för Lazio för 13,5 miljoner euro… Där försvann min favorit till att ta över taktpinnen på vårt mittfält. Det som är ännu mer bittert är att han med största sannolikhet då inom två år går till Inter eftersom dom alltid knyter till sig Lazios bästa spelare (relativt billigt med)…

 5. >@ Marco Immondo

  Och? 🙂 Jag kan påstå att Favalli var untouchable, subjektivt, men hur framstår då mitt vett? 😀

  Huntelaar får ta att bevisa ett och annat innan han är untouchable. IMHO.

 6. >@Gustav

  Fan vad du trashade ordet subjektivt. Men det är OK, jag tycker om dig ändå.

  Vi har uppenbarligen olika sätt att se på ordet untouchable också. I vårt prekära läge där nyförvärv är ytterst sällsynta anser jag varje duglig spelare vara untouchable. Favalli ifjol? Ja, onekligen då han var en av få som räddade säsongen.

  Huntelaar då? Jo, med tanke på att han inte fick några bollar att arbeta med och med hänsyn till att han hade ett bättre snitt än Borriello så ser jag ingen anledning för honom att vara touchable. Speciellt inte när ledningen troligtvis skulle sälja utan att ersätta på ett dugligt sätt.

  Med andra ord: vad innebär det att vara untouchable?

  Så Gustav, vad innebär det för dig?

 7. >Untouchable är för mig en spelare som inte får försvinna. En spelare som i princip inte går att ersätta med en annan spelare. Den kvaliteten och potentialen tycker inte jag att Huntelaar besitter, men visst, smaken är som baken.

  Bra att du håller dig till Android…

 8. >Smaken och baken, var det. Tur att det är så, annars hade jag ju suttit med en iPhone. Och det är ju inte riktigt OK.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.