21 reaktioner till “Ciao Pezzo di MERDAAA!”

 1. >Kommer inte in på den officiella hemsidan, om jag får gissa så är Juve destinationen, eller är jag helt ute o simmar?

  //luckan

 2. >Undra hur Berlu tänker egentligen..? "Anfall är bästa försvar"? För vår defensiv är ju inte världens bästa. Ytterbacksplatserna kunde gott mått bra av en renovering.

  Men man ska inte klaga för det "lilla" man får… Vi går trots allt en spännande säsong till mötes!

  //luckan

 3. >Härligt. Han var dessvärre inget annat än en medelmåtta. Hunter och Borre byts alltså ut mot Zlatan och Robinho. Det kunde varit värre 🙂

 4. >Eftersom han bara kan använda ena foten kanske de fick lite rabatt? Du kommer inte att vara saknad Borre.

 5. >Bästa mercaton i mannaminne. När det stod klart att Kaladze var klar för Genoa var inte glädjetårarna långt borta. Bara att få bort Kaladze, Borriello och Huntelaar är en förstärkning i sig. Tack Silvio, Adriano och Braida… TACK!

 6. >Jag måste säga att jag är lite besviken på detta. Marco kändes som den naturliga ersättaren till Zlatan. Visserligen hade han enorma problem att hitta målet i Milan, men han var ändå styrkan och viljan personifierad.

  Vad händer nu om Zlatan går och skadar sig?

 7. >@Marco
  Precis det jag undrar också… Känns som vi borde sparat antingen boriello eller hunter (skulle föredragit boriello) då robinho känns som en ersättare för ronnie/pato… nu har vi inzaghi som kan hoppa in men e osäker om han kan springa i 90 min vecka in vecka ut…

  Dock är jag väldigt glad över att få robinho o zlatan samt bli av med kaladze!

 8. >Pato kan nog ersätta Zlatan rätt bra. Inte samma tyngd i anfallsspelet däremot får vi en mer rörlig djupledslöpande anfallare.

  Visst hade jag med velat ha kvar Borriello men det är för att jag helst ser Pato ute på kanten. Samtidigt väljer jag definitivt Robinho före Borriello.

  De fyra nuvarande + Borriello hade kanske varit för mycket t o m.

 9. >Det var mycket viktigare att hitta back-up för Pato och Ronaldinho än Zlatan IMO. Pippo har nog några matcher till inom sig och så kan Pato spela i mitten också.

 10. >Synd att han inte fick igång målskyttet. Han gjorde ett par spektakulära mål för milan men hade personligen hoppats på fler mål.

  Hur mycket har milan tjänat in på sin mercato hittills i lönekostnader?

 11. >@Sjuan, brickeberg

  Era poäng är legitima, jag hade dock velat se lite mer tyngd och längd. Med de höga bollarna som Ronaldinho och Pirlo lägger kan Pato bli kort i rocken (det gäller att variera dessa med instick).

  Men det är klart. Pato duger mycket väl som backup och Allegri har troligtvis bättre koll på läget än jag.

 12. >Med förra säsongen som grund så har Pato inte varit dålig på att knoppa in dinhos inlägg… T.o.m bättre timing än "långa + starka" Borriello…

 13. >Jag kommer sakna Borre. Han kanske inte var den målskytten vi hoppades på, men grabben gav ALLTID 110%. Och hans targetplay vat det absolut inget fel på.

 14. >Kommer i arlighetens namn inte sakna Borre ett dyft.

  Visst att han kunde ta emot bollar, men med den andelen mal jamfort med chanserna som gavs samt att han var given, sa kanns det ej i narheten bra nog.

  Onskar dock honom all lycka i Roma(tills vi ev stoter pa dom i CH L… samt Serie A..) och hoppas speciellt att han sanker Inter flera ggr om.

  Hej da Borre.

 15. >Ciao Borriello.

  Du bjöd på några läckerheter förra året, gjorde det bra i Genoa, men du duger inte för en klubb av Milans kaliber. Hoppas dock du lyckas bättre i din nya klubbdestination.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.