12 reaktioner till “Ciao Kala!”

 1. >Tack för allt Kala. Hoppas att vi slipper se hat-kommentarer här om den här killen som trots allt varit med om mycket bra i Milan och skapat historia i den rödsvarta dressen.

  Har till skillnad från Gattuso inte gnällt det minsta när han förpassats till bänken, och han förtjänar ett värdigt avsked. Hoppas att han blir väl mottagen på San Siro.

 2. >Tack för allt, Kala!
  För de nio åren i klubben, för ditt uppträdande gentemot oss fans trots att vi inte alltid varit lika respektfulla mot dig. Men framför allt tack för att du visat respekt för och varit klubben trogen trots att du blev orättvist behandlad av den.
  Du lämnar oss med värdigheten i behåll!

 3. >Bästa minnet med Kaladze förutom matcherna där han varit riktigt bra är när han någon vecka innan Gattusos födelsedag börjar be om ordet innan träningen drar igång och säger "Idag är det x antal dagar kvar till den store Gattusos födelsedag" och när han glömmer det påminner Carletto honom, alla applåderar och sen när födelsedagen kommer säger ingen något, sen två dagar efter så börjas det igen "Idag är det x antal dagar sedan den store Gattusos födelsedag" varpå Gattuso blir helt vansinnig och undrar vad de håller på med. 🙂

  Saxat ur minnet av en gammal Offside, jag skrockade gott när jag läste det. 🙂

 4. >Håller helt och hållet med om Kala. Enda negativa med honom är att han helt enkelt blivit åt helvete för dålig. Aldrig läst lågot negativt från hans håll, utan han har kämpat på och hållit käften (utåt sett iaf). Första gången jag läst om nåt gnäll var härom veckan då han gick ut och beklagade sig över hur han behandlades, och då var det ju inte heller speltiden han klagade på. Stort tack för allt Kala och lycka till i Genoa!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.