Avgå alla

>Miguel Veloso (född 1986) och Rafinha (född 1985). Fantastiska rollspelare som hade suttit som ett smäck. Total kostnad för Preziosis Genoa? Drygt tjugo miljoner euro.

Hatten av för mercatons kungar hittills, rödblåa grifone.

Jag mår illa.

26 reaktioner till “Avgå alla”

 1. >Bra jobbat hela styrelsen med Silvio i spetsen. Skit ner er samtliga. Hernanes till Lazio med som salt i det öppna såret… Man vet fan inte längre om man ska skratta eller gråta. Helt plötsligt är Euroleague ett rimligt mål. Placering 6 framstår mer och mer som ett mirakel…

  Grazie Tutti…

 2. >I och med att Innebandylagets Jovetic fick AIDS i knät (och blir borta ett halvår) så är det ett hot mindre för oss.

  Men Genoa seglar upp som ett topplag bakom Inter och Roma i och med sina värvningar IMO. Gasperini har alltid velat träna ett storlag. Nu får han fanimej chansen…

  Siamo a posto così.

 3. >Sant Mix, fast nu väntar man bara på att Viola gör en blitz och köper Krasic så kan vi sitta vid sidan och fylla på vattenflaskor till top 6=)…

 4. >Glom for all del INTE bort unge Zuculini(Genoa) – aven han ett kap.

  Foljde han i Argentina innan flytten till Hoffenheim, och javlar vad den killen kan lira boll samt slita roven av sig.

  Mascherano far borja kika i backspegeln snart… 😉

 5. >Rawkus

  Är också väldigt förtjust i Zuculini. Kan inte förstå hur Genoa fick han på lån med köpoption.

  Filippo

  På tal om Rafinha eller?

  Shawshank, Gudfadern och Deer Hunter, sen kan du dö.

 6. >Veloso skulle passa bra i Fiorentina tillsammans med alla andra äckliga spelare som bryr sig mer om sitt hår än arbetsinsats. Inte något för Milan.

  Rafinha är en äckligt girig liten rackare som krävt en årslön på fem miljoner euro, frekvent missat träningar och verkar vara en spelare som är omöjlig att hantera.

  Grattis Genoa till två bra fotbollsspelare, men framför allt grattis Milan till att slippa dessa två mycket möjliga problemen.

 7. >Istället värvar vi Prince Boateng som startar slagsmål och slår sönder bilar för skojs skull.

  Larvigt att påstå att Veloso bryr sig mer om sitt hår än arbetsinsats. Bara för att han har fixad frisyr betyder inte det att fotbollen kommer i skym undan eller? Skulle kunna anklaga Nesta för samma sak men det betyder ju inte att det är sant…

  Veloso är en mycket bra spelare som tyvärr gled oss ur händerna.

 8. >Sedan är Veloso mer en defensiv mittfältare om jag minns rätt? Medan Boateng är en central mittfältare. Boateng är även billigare än Veloso. Samtidigt är Boateng 1 år yngre 🙂

 9. >@Nej tack:

  Jag kan pa rak arm rakna upp hela 3 snubbar som sitter med skyhog lon UTAN att tillfora ett javla piss.

  Notera att samtlige dessa ar ALDRE an Rafinha, men likt forbannat beter sig som snoriga 4-aringar i sandladan… Vilka de ar later jag dig gissa ;O

  Sa du stor dig pa Velosos har…? Serie A och Italienare ar val aven "ganska" sa fixerade vid detta, sa varfor hoppa pa en billig OCH talangfull Portugis..?

  Han kan peta och dona med sitt har hur mycket han vill, likt forbannat utklassar han en Rino som fokuserar till 100% pa att sparka sonder bollen 😉

  Multitasking ar ordet du soker 😉

 10. >Verkar som ni alla (nästan) har köpt hypen som var kring Veloso för något år sedan, han var redigt på g till Spurs som jag följer men är glad att han inte kom. (Framförallt för att det verkligen inte var vad Spurs behövde, orutinerad portugis att föra spelet i PL, njäee)

  Han kan säkert tillföra en del i Genoa men hade enligt mig inte varit särskilt nära startplats på vårt mittfält. Tror det var förra säsongen eller säsongen innan det som han var direkt dålig, har hört att han fick lite storhetsvansinne och trodde att han var lite mer än vad han kanske var just då.

  Kontentan, jag föredrar att inte värva överhypade spelare som framförallt inte ens är tänkta att starta?

 11. >Bara att hoppas att dem värvar Ilsinho från Shaktar som tydligen ska vara kontraktslös…
  Om Inte Inter tar han!

 12. >Ventuno: Hela laget var ju vardelost ett bra tag.

  Han kanske behover en nytandning?

  Spannande att iaf nagra Serie A klubbar siktar pa att gora ligan lite roligare…

  For Genoa sa ar Veloso ett ruggigt kap, sa lange han presterar sa som hela fotbollsvarlden vet att han faktiskt kan 😉

  Overhypade spelare finns i precis alla lag, aven i Milan… ;O

 13. >Är det redan dags att avskriva Milan från nästa års CL-spel? Mitt i den tunga värvningscirkusen väger det lilla hopp man har föga tungt.

  Nu får vi hoppas på några viktiga värvningar innan säsongen börjar, annars finns tyvärr risken för att man till och med missar EL-plats.

  Det är nu ett storlag visar sitt rätta ansikte. I och med detta går Galliani troligtvis och lägger sig. Varför skulle han bry sig? Typ.

  Och Financial Fair Play i all ära, man tjänar inga pengar på att sitta och titta på. Bra spelare genererar pengar till klubben. Jag menar, på vilket sätt argumenterar ledningen för att supportrarna, mitt i denna misär, ens ska fundera på att köpa säsongsbiljetter?

  SUCK!

  @Filippo

  Ne le dis à personne, Cinema Paradiso, Greven av Montecristo, In the mood for love och Old Boy = Fem odödliga (utöver mastodontklassikerna Shawshank Redemption och Forrest Gump)!

 14. >Jag tackar er – Marco och Davide – för era sköna filmtips.

  Nu efter jag sett Deer Hunter har jag själv kommit till insikt att livet kunde varit värre. Istället ställer jag mig i De Niros motsatta led och ser sådär lagom nöjd ut.

 15. >Fan va ball att skriva med mobilen. Nästan lika häftigt som att äta spenatsoppa.↲↲Mvh↲Mix

 16. >Genoa har värvat bäst av alla lag i världen denna sommaren helt sjukt bra! mot scuddetton we go Genua!

 17. >Mix och Marco, vet ni nått om KPB ryktet? Läste precis nått om att Milan och Genoa köper honom tillsammans?

 18. >@vanbasten_9

  (visserligen ingen fråga ställd till mig)

  Enligt Preziosi så ska KPB till genoa men att han ska "vidare" till en annan italiensk klubb, som sägs vara milan, han skulle då komma på ett gemensamt lån, dock spela i milan denna säsong…

 19. >@vanbasten_9

  Mycket mer än det KungNesta skriver vet jag faktiskt inte.

  ***

  Apropå ingenting så verkar Van der Vaart ryktet sakta men säkert dö ut. Med hjälp av dominoeffekten kan man få: Kaká skadad –> VdV får mer speltid –> VdV stannar.

  Ganska logiskt.

 20. >Det säger en hel del att Genoa ska köpa en spelare för att sedan LÅNA UT honom till lilla fattiga stackars milan som inte kan få till några spelare om det inte är på lån eller fri transfers ! Jag ger snart upp med all mercato läsning. suck.

 21. >"Hjalp Milan – skank en slant!

  Postgiro: 666-187-234

  SMSa "SOS!" till 070-4563789"

  Deppigt varre just nu…

 22. >Jag hoppas på KPB!

  Men endast om vi köper honom och inte lånar honom från Genoa som det ryktas. De är ju bara för pinsamt.

  Har man inte råd att köpa en spelare som kostar 6 miljoner € så är det bara att lägga ner verksamheten och börja lira korpen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.