Är ni allvarliga?

>”Och sedan den här Borriello, herregud… Om han nu till varje pris snackas in i laget på basis av att han ‘lägger ner sitt hjärta och sin själ’, då kan han väl börja med välgörenhet istället?”.

Van Basten, Weah, Bierhoff, Shevchenko… Borriello. Jag kommer ALDRIG att acceptera den här pinsamheten som ordinarie i hjärtelaget.

Det är en skandal att han är på mottagarsidan om magiska passningar från klasspelare och omsätter en tiondel av dem. Han och alla hans förespråkare kan samtliga dra åt helvetet.

Man föredrar nästan en legoknekt före den här åsnan…

* * *

Källa: en människa med ögon.

22 reaktioner till “Är ni allvarliga?”

 1. >Alltså, förstår din ilska men det är liksom i brist på annat Borriello spelar. För vem fan vill se Huntelaar på plan?

 2. >Oroa dig inte Mix frälsaren Zlatan är på väg <3

  Hata honom hur mycket du vill men han kommer föra hoppet om en topp fyra chans å ut i åttondelen i cl till

  Vinna serie a och minst semifinal i cl…

 3. >Gud vad gott en Dzeko hade smakat.

  Börjar mer och mer tappa förtroendet för främst Borriello men även Klaas.

  Som du nämner, van Basten, Sheva m.m. och idag har vi Borriello där.. Det säger så mycket om hur vår klubb mår för tillfället.

  Holländaren har jag dock haft stor tro på trots alla dessa tvivlare men numera blir jag efter varje nytt försök lite mera tveksam.

  Han behöver ett sjukt stort lass med självförtroende. För att få det behöver han ett stort lass med förtroende. Och det kommer han ej få i Milan känns det som. T.o.m. 37 åriga Pippo kommer in före honom. Det bytet behöver inte betyda någonting men det känns ju som att Inzaghi ligger närmare en startplats än Huntelaar mycket tack vare sin status i truppen.

 4. >Dock vill jag förtydliga att än lever hoppet om en KJH som öser in mål. Han behöver bara få chansen, och framförallt ta den!

  Idag trodde jag han gjorde audition som spöke till nästa "Paranormal Activity".

  Men visst vill man se mer av detta! (länktips)

 5. >Borriello måste vara en legend på träningarna. Killen sätter säkert fler lägen än KJH. Men på match är han i Banguras klass…

 6. >Jaha, så nu har du förstått att Zlatan behövs?

  Vi som vill se Ibra i Milan tycker naturligtvis inte att det är den bästa och mest prisvärda värvning vi kan göra för tillfället, men att han är bättre än Borriello och Huntelaar tillsammans, det råder det inga tvivel om.

 7. >Börjar mer och mer tvivla på det här 4-3-3-systemet. Det ställer enorma krav på prima puntan. Borriello är för ovass, Huntelaar för klen och Inzaghi likaså. Och om inte Zlatan ens lyckas i Barcelona, varför skulle han göra det i Milan?

  Bierhoff lyckades ju i den rollen. Vilken spelare idag liknar honom mest? Dzeko?

 8. >Ingen av oss gillar Zlatan.
  Förutom hans personlighet och olika gester på plan så har han ingen klubbkänsla. Kyssa Barcelonas klubbmärke dagen då han presenterades visar bara vilken zigenare han är.

  Men han tillsammans med Drogba är nog dom två spelarna som passar bäst i Allegris sätt att spela.

  Självklart skulle vi alla välja Dzeko före pga ålder,personlig,egenskaperna och viktigast av allt. Han är hardcore Milanista.

  Men Wolsburg har bestämt sig för att dom ska bygga sitt lag runt Bosniern, och spiken i kistan var i premiären när han sprang in som lagkapten.

  Därav har vi bara ett bra alternativ kvar. Det är Zlatko…

  Så just nu är han jävligt välkommen…..

 9. >Först hånar du honom och kallar honom för zigenare, för att i nästa stund välkomna honom. Snacka om att vara desperat grabben. Han och hans agent har redan klart och tydligt visat att de inte är intresserade av en flytt till Milan. Jag kan ju knappast klandra dom

 10. >ja raiola är ju så känd för att inte göra kovändingar nooot.

  Tror zlatan kommer bli utlånad till milan o jag e jävligt nöjd me det med tanke på alternativen borre o hunter.
  Får vi låna han o barca betalar en del av hans lön då är det en jävligt bra deal för oss,

  Zlatan har ju redan deklarerat att han ej vill gå till england då har barca 3 alternativ kvar

  1 ha kvar han och ha ett stort ego på bänken som förstör stämningen för inte fan tror ja zlatan kommer sitta där o va nöjd o tyst

  2 sälja han till real mourinho vill ha han o dom har cashen nej för mycket prestige mellan klubbarna tror absolut inte dom vill se scenariot zlatan sänker barca

  3 Låna ut han till oss en ekonomiskt förlust men bättre än en prestige förlust som om man ger han till real

 11. >Jag förstår mig fan inte på allt hackande på Huntelaar jämt och ständigt. Nej, han presterar inte – men han får heller aldrig spela som ensam prima punta på planen, vilket är hans enda riktiga position. Det är som att sätta Pato på mittfältet och klaga på att han suger.

  Sen suger Borre hårt. Att slarva bort 9 av 10 bollar går inte för sig i en toppklubb.

 12. >helt ärligt så förstår ja mig inte på er. HÄr har vi chansen o få en världens bästa spelare i laget och bli konkurenskraftiga på alla plan så sitter ni och bara klagar med zlatan i laget får vi en annan respekt hos motståndarna bara det kommer vi långt med. Zlatan är en dröm och ja hoppas oxå att ni börjar förstå det glöm dzeko han är inte iä närheten av zlatans kaliber och kommer nog aldrig bli

 13. >zlatan klar enligt pellegatti som jobbar för milanchanel. Han kommer tjäna 6 miljoner euro om året resten av hans lön betalar barcelona det blir officiellt på fredag sägs det

 14. >Zlatan är inte klar enligt Pellegatti. Enligt Pellegatti finns det en överrenskommelse om lön etc mellan Milan och Ibrahimovic.

  Såvitt jag vet har man inte ens pratat med Barca angående övergångssummor ännu, och således är han långt ifrån klar.

  Och han är en sopa jämfört med Dzeko som dessutom är yngre och kostar mindre.

 15. >är det bara för att han är yngre som du tycker att dzeko är bättre? zlatan har bevisat att han är ett av världens bästa spelare och det har dzeko inte gjort än missförstå mig inte ja gillar oxå dzeko men han har en ganska bra bit upp till zlatan sen hade dzeko varit så som ni vill få det till ås hade han redan spelat för en toppklubb och säg inte att det är pga prislappen som wolfsburg har lagt på honom för det köper inte ja. kvalitets spelare kostar och det har dzeko men upp till zlatans och dem allra bästa spelarna har han fortfarande en bra bit kvar

 16. >Nej, det är inte för att Dzeko är yngre som jag tycker han är bättre, därav "dessutom …".

  Zlatan har inte bevisat någonting då han aldrig har presterat i CL utan enbart ligan.

 17. >Han gjorde ruggigt bra ifran sig i Seria A`s tva vidrigaste lag, han har varit urusel i CH L, samt petats i hyperoffensiva La Liga…

  Nar jag staller Borre och Hunter mot Zlatan sa ar valet enkelt, men valet mellan Dzeko och Zlatan skulle vara annu enklare.

 18. >Om vi inte lyckas få zlatan så kommer milans mercato att vara mer eller mindre SLUT !

  Med Zlatan så kan milan få en spelare som skapar mer yta för ronaldinho och pato. Detta kan varken borriello eller huntelaar göra.

  Finns ingen Dzeko i horisonten det är endast Zlatan eller inget för milans del.

 19. >@Ehsan

  Håller med dig fullständigt.
  Kommer inte Dzeko är vi mer eller mindre tvungna att acceptera Zlatan.
  Och med sex dagar kvar av transferfönstret ser inte ut som Dzeko kommer, så.
  Och vilken människa som helst med IQ högre än 50 skulle välja Zlatan före Borre och KJH. Vilken dag som helst i veckan.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.