Zigoni lämnar Milan: klar för Genoa

>Delägarskap med Genoa och spel under den berömda lanternan väntar för Gianmarco Zigoni. Detta som en del av betalningen för den nya Milanbacken Sokratis Papastathopoulos.

Nyheten kommer direkt från Gianluca Di Marzio under kvällens transfersvep på SKY Sport 24.

UPPDATERING:
Nu är det officiellt att Genoas försvarsspelare ansluter till Milan (permanent övergång) och att spelarna Zigoni, Nnamdi Oudamadi samt Rodney Strasser fortsättningsvis kommer att delägas av Milan och Genoa.

Var de sistnämnda spelar nästa säsong är oklart även om den defensiva mittfältaren ryktas som backup i rödsvart 2010/11.

8 reaktioner till “Zigoni lämnar Milan: klar för Genoa”

 1. >Senaste rönen kring Papas är att han lånas ut från Genoa till Milan med en obligatorisk utköpsklausul på 4.5M. Detta mot delägarskap på: Michelangelo Albertazzi, Rodney Strasser, Nnamdi Oudamadi och Gianmarco Zigoni.

  En allt för kostsam affär IMO om det stämmer. Vi får avvakta ytterligare dock innan vi kammar snedbena och börjar snitta handlederna.

 2. >Ifall de stämmer undrar jag verkligen hur man lyckas med de… hur man tänker… eller rättare sagt vad man tänker med…

 3. >solklart bättre för dem… 4,5 milj euro cash och 4 unga lovande spelare som jag gissar på att milan åtminstone 3 utav dem kommer försöka värva tillbaka å betala en summa på nån stans 6-8 milj euro under tiden har dem redan varit till nytta i genoa som kan satsa på kanske lite mer etabelerade spelare för en så hyfsad summa… ifall de nu väljer sälja dessa spelare till milan tillbaka… för zigoni spås väl en mer lysande framtid än paloschi ex…

 4. >Och där fick vi svaret på hur mycket milan satsar på sina primavera spelare !! Hitta några billiga talanger o sen använd dom för att berlusconi ska slippa betala för spelare. det här känns mer o mer ruttet. Vi får inga klass spelare och vi skänker bort våra lovande talanger. Vad har vi kvar? blodsugande iglar som sitter på bänken o ser kontot växa!

  SNÄLLA sälj klubben, mitt hjärta klarar inte mer !!!

 5. >Har sett Papas för lite, men hoppas verkligen att han är grym om det är den här dealen som gäller.

 6. >Oooooouchhhh…… Magsåret börjar göra sig hört….

  Zigoni är en av de blivande legenderna….

 7. >Som sagt, ingenting är ännu officiellt (och frågan är om det någonsin blir det?). Så sitt ner i båthelvetet.

  Man vill inte bli för pro-società (alltså en rövslickare a la Suma eller Pellegatti) men enligt de som har koll på ungdomarnas potential så är Zigoni förvisso en duktig anfallare med talang (han liknas vid en Gilardino, d v s helt OK men inte wow) men ändå inte med samma potential som en annan spelare i våra led vid namn Beretta (som är någonting extra men varit skadedrabbad)…

  Det kan låta som en efterhandskonstruktion men samma personer menar att Albertazzi och Romagnoli är något överhypade av oss Milanisti. Jag får hoppas att det stämmer.

  Det sägs i övrigt att Strasser trots allt blir kvar om han nu blir tudelad mellan Genoa och Milan. En bra lösning IMO.

  Så håll käften och ta en glasspinne. 🙂 Kram.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.