Tänk om han hette Mitsubishi

>

Videojuggar, videobrassar och nu – hett från dagens ryktesskörd – en gammal hederlig videojapan.
***
Dumpar han den blonda kalufsen kan den där vänsterfoten vinna många matcher framöver. För att inte tala om den ekonomiska match vi vinner i Asien. Japanska supportrar må låta som en skogstokig och kåt bisvärm (inga vuvuzelastämband, men nästan), men i slutändan genererar de en hel del yen till företaget.
Lyckas man inte sälja säsongsbiljetter kan man ju alltid försöka sälja matchtröjor.
Dåså. Luta er tillbaka och njut av helgen; så här trevliga rykten var det länge sedan vi såg i samma mening som AC Milan.
***
Mixets kommentar: ”Jag tror inte vi slösar en icke-EU på en motorcykel.”

13 reaktioner till “Tänk om han hette Mitsubishi”

 1. >Har ni kolla på hur många säsongsbiljetter som sålts än så länge? Var väl runt 5000 för någon vecka sen?

 2. >Läste på Milannews för ca tio dagar sen att vi var uppe på 13.000 eller nått.

 3. >Tror faktiskt att han kan bli en riktigt bra värvning och förstärkning.

  Dock väljer jag att ta ryktena med en nypa salt än så länge.

  Att vi skulle "slösa" en EU-plats på Keisuke är helt fel ordval enligt mig.

 4. >Vad tror ni om Ronaldinho och hans nya kontrakt? Tror ni att han går med på en lönesänkning? Skulle vara stort om han gjorde det. Känns som det sista han behöver är pengar… men men skulle vara segt om vi missade en förläning över att Milan inte vill betala han tillräckligt.

 5. >Tyvärr lär vi inte värva denna killen heller. Journalister med mera har inte riktigt fattat att vi inte är med i mercaton längre. Vi förknippas med alla namn från division 6 och neråt endast för att tidningarna vill att vi ska värva någon och för att tidningarna av någon rolig anledning fortfarande ser oss som ett storlag… Skulle vi mot alla odds värva den här japanen tror jag mitt hjärta skulle sluta slå i ren glädjechock.

 6. >Tänk om Allegri satt på samma bankkonto som Mancini gör i City!

  Tänk om….

  Det värsta e ju att "Plast"ansiktet har pengar i fickan om han kunde lugna ner alla fans efter alla år !

  Hade räckt med dzeko hade alla vatt nöjda för i år iaf

 7. >jag skulle nog få hjärtattack pga glädjechock om vi fick in Honda. Men jag tror inte det, och tur att jag drar utomlands i en termin, slipper skämmas här hemma.

 8. >Tycker hypen är lite väl över denna japsare, visserligen utvecklingspotential men känns ändå inte som en world beater för mig. Finns ju andra alternativ som ligger i samma prisklass som jag tror kan bli mkt bättre än Honda..

 9. >Skulle tycka det vore grymt om Milan värvar Honda. Inte bara rent ekonomiskt men även som spelare verkar han ju vara grym av det (lilla) jag sett under VM och CL. Definitivt bättre än att ha Seedorf lufsande som offensiv mittfältare.

  Men vet någon om vi ens får värva Honda, hade för mig att man som spelare bara fick representera 2 klubbar under 1 år eller så. Och Honda bytte ju till Moskva vid nyår väl? eller har jag fått regeln helt om foten?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.