8 reaktioner till “Sola och bada”

 1. >Det var någon VM-final eller nåt?

  Någon som såg den (domaren gjorde det definitivt inte)?

 2. >FIFA kan suga *(insert word of choice)

  Haha, nu kan vi fokusera fullt ut pa den sk Mercaton, hurra.

 3. >Och Fifa är nöjda med domarna eftersom hör och häpna 96% av alla domslut har varit korrekta.

  Det var dom säkert, men det dom glömde var att 4% av dessa felaktiga domsluten avgjorde matcher.

 4. >Sägs att Lazio budat omkring 7 milj euro för Hernanes – dock har Villareal lagt ett bud på 11 milj euro samt inne i förhandlingar ang. Miranda.

  Om inte jag minns helt fel, har inte Milan visat intresse i dessa spelare?

 5. >Jag skäms när jag läser alla rykten om olika spelar och så skrivs det att priserna är för höga för Milan. vi pratar nu inte om några astronomiska summor. Ja menar om Vilareal kan erbjuda 11 Milj euro varför ska inte vi som MILAN kunna göra samma sak? Jag skäms som sagt.

 6. >Jag skäms när jag läser alla rykten om olika spelar och så skrivs det att priserna är för höga för Milan. vi pratar nu inte om några astronomiska summor. Ja menar om Vilareal kan erbjuda 11 Milj euro varför ska inte vi som MILAN kunna göra samma sak? Jag skäms som sagt.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.