Skrivkramp eller?

>Att detta är det bästa vattenhålet för Milanisti i landet, det känner alla till. What the hell liksom, så är det ju. Det handlar inte om att vara självgod utan att konstatera faktum.

Men detta inlägg handlar inte om ryggdunkningar utan om människorna som försöker komma ikapp. Idag fick jag nämligen en annan rödsvart blogg länkad mig av en bekant och höll på att trilla av stolen.

Inte nog med att den är rörig och illa författad – klassiska misstag i ren överambition och möjligtvis på grund av dålig smak – den är på sina ställen rakt av plagierad.

Enligt ”Mix blogg”, ”Mix & Marcos blogg”, ”Mixens blogg”. Överallt. Men värst av allt: vem fan är Mixen?

Har jag blivit en elvisp nu också?

Att sno information från oss och använda den som sin egen, särskilt utan att ha frågat först: det är fan inte OK någonstans. Skaffa era egna källor, idéer och infallsvinklar, tack.

Konkurrenterna gör sitt bästa. Ni som kör er egen grej och står för det har vår fulla respekt. Ni som inte har något att komma med däremot kan dra åt helvete.

Bättre eller sämre: Milano Siamo Noi. Det står vi för.

Och ni är?

16 reaktioner till “Skrivkramp eller?”

 1. >Haha! I brist på positiva Milan-nyheter förstår jag att ni iallafall behöver dunka er själva i ryggen, även om det såklart inte blir med samma kraft som om det hade gjorts av någon annan.
  Faktum kvarstår ändock: ni är bäst, än så länge.

  Keep up the tempo!

  Kortfråga: Finns det några, i er mening, intressanta italienska spelare som transfermässigt ligger inom vår nuvarande prisklass, Lazzari etc?

  //Peter

 2. >Haha du är så skön när du är arg MixiBoy.
  Jag personligen tycker inte det är något fel att folk hänvisar till din blogg. Förutom gratis reklam så är det bra att fler bloggar om Milan då det inte kryllar av Milanfans i detta avlånga land.

  Det är bara att rycka upp sig. Det blir bättre ska du se. Du ska se att Oddo avgör mot Arsenal med en långskott nu till helgen.:)

 3. >Jetmir
  Fast saken är som jag förstår det mer att det inte bara handlar om någon simpel hänvisning utan att bloggen ifråga går in här, markerar, Ctrl+C, Ctrl+v samt byter ut ett ord eller två, alternativt gör om meningsuppbyggnaden marginellt. Fullt förståeligt att man lackar då…

  Som du säger lär det inte krylla av milanistas i Sverige, men det gör väll bara det hela dummare? Då känner man antagligen till de flesta milan-relaterade bloggarna/hemsidorna och borde kunna skippa att skriva exakt desamma som någon annan. Är det inte bättre att fråga om man kan få länka till den här bloggen och skippa en "egen" matchrapport(som just är något ganska subjektivt)?

 4. >"PS 1. En av era medarbetare har kontaktat oss för att börja skriva på Milano Siamo Noi. Vi tackar nej till detta då "siamo a posto così". "

  Fan det skönaste jag läst. Bra sätt att starta en inbördeskrig.

 5. >Beef yo.

  Over till nagot (o)roligare: Ben Arfa – bra eller anus?

  Hade sjalv foredragit Honda da han ar mangsidig samt vet vad "normalt beteende" innebar…

  Vi konkurrerar med ett "maktigt" lag som Newcastle om Ben Arfa… Hur fan gick det till att vi ar ute efter reserver/banknotare/strulputtar..? 🙁

  Vart ar "mitt" Milan? 🙁

 6. >Jag är faktiskt för att dessa "utfyllnadsspelare", om vi kan kalla dem så, som Ben Arfa exempelvis, kommer på lån med klausul för köp efter säsongen. Man riskerar inte särskilt mycket och i just detta fallet är det ju glasklart att han skulle sitta på bänken som ersättare till Ronaldinho och Pato.

  Att han har (haft) mycket boll i sig kan man inte förneka, likaså att han är en strulig spelare som verkar göra lite som han vill, något som säkerligen hämmat honom i utvecklingen för han var väldigt talangfull som 18-19åring och anländer han samtidigt som man får ordning på hans beteende kan man få ut en del bra utav honom. Offensiva spelare med fart i benen och väldigt bra teknik är väl inget vi är bortskämda med precis, även om vi inte är bortskämda med något för tillfället.

  Ska vi lägga ut ett par miljoner på någon spelare ska det vara någon som går in i startelvan direkt och höjer laget, och för tillfället bör det vara prio ett. Utfyllnadsspelare har vi så det räcker och blir över.

 7. >@Sjuan: Honda tror jag skulle kuta in i startelvan ganska snabbt om han spelar som i VM 😉

 8. >Vilka muppar!!!!!!!!!!!!

  Detta kommer ni såklart aldrig publicera så varför inte dra på.

  Finns mycket mer att säga men ni vet säkert de själva

 9. >Tror tyvärr inte att vi kommer se några "större" värvningar i år heller. Tror vi snabbt kan glömma Ibra och Dzeko och får vara nöjda om det kommer 1-2 spelare som ingen riktigt hört talas om. Så länge Dzeko inte går till Juve eller Inter är iaf jag nöjd men nån spelare som går direkt in i startelvan kan vi nog glömma.

  Den STORA värvning som berlu snackade om förut kommer antagligen bli att Dinho stannar. Milan hypar ryktet att han är på väg bort till Flamengo/Galaxy och sen förlänger dom så Berlu kan säga "titta, jag fick Ronaldinho att stanna, en världsmästare, en världsspelare".

  Sorgligt att se vad som har hänt med vårt kära Milan. Sorgligt..

 10. >Haha, ar det samma "anonym" som redan tidigare ej vagat skriva med ett nickname? ;O

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.