Presskonferens… Typ

>Det kändes mer som en dryg timmes monolog signerad Silvio Berlusconi. Jag tänker bespara er en längre sammanfattning eftersom det var samma gamla skåpmat till drygt 95% om hur han sanerat klubbens ekonomi de senaste åren, vilket fantastiskt varumärke Milan har internationellt, hur man ska fortsätta att investera på ungdomssidan och att vi som vanligt ska sikta högt både i Serie A och i Champions League. Typ.

SE HELA KONFERENSEN HÄR.

Allting var förberett i plastfickor och pärmar av Galliani som lydigt satt och höll käften på sidan om il presidente.

Intressanta noteringar:
1. Att Allegri kallades för filmstjärna, smektes distinkt över låret samt hade ett nervöst påklistrat leende under hela den tiden. Sett ur ett genusperspektiv så hade detta rubricerats som våldtäktsförsök om det skett mot en kvinna. Jobba JämO.

2. Att Silvio vände sig mot Allegri, tittade honom i ögonen och förkunnade att Milan bör spela med två anfallare innan han i detalj gick igenom orsakerna med en pedagogik som till och med ett dagisbarn hade tagit illa vid sig utav (ungefär som Jens Fjellström).

3. Att Yepes fick nästan samma behandling och ansågs vara molto molto bello, dock utan den fysiska närvaron. Välkommen till Milan!

4. Att Allegri inte sa ett enda ord (inte ett!) under en dryg timmes presskonferens. Nordkorea yo. Kanske var det PTSD yo.

5. Att Silvio inte hade mycket till övers för Leonardos val att spela utan två anfallare och sa att han fick, citat: ”ont i hjärtat”, slut citat, av att se Huntelaar spela på högerkanten (som enligt Silvio är en förstestriker och ingenting annat). Jag håller med.

6. Att Silvio inte hade stenkoll på Gattusogate och hävdade att han vore ledsen om han försvann men att det är han som bestämmer. Ingen ska tvingas stanna emot sin vilja.

7. Att Ibrahimovic, på en direkt fråga, sannolikt inte ansluter med tydlig hänvisning till hans personlighet kontra den befintliga spelartruppen. Med andra ord: bloggen lever vidare och det eventuella sabbatsåret från allt som har med Milan att göra avvecklas. Skönt.

8. Att Ronaldinho stannar i Milan, gärna tills den dag han slutar spela fotboll och på egen hand är en spelare som är värd entrépengen. Här kändes Berlusconi minst sagt bestämd och magkänslan är att man förlänger kontraktet inom en inte allt för snar framtid.

9. Ett skämt om tre papegojor i en djuraffär som kostade olika mycket beroende på vilket språk de talade samt faktumet att den ena kallades för il professore. Fantastiskt roligt.

10. Att Berlusconi minsann hade fångat och burat in alla skurkar i landet om han fått Roberto Maronis (som var på plats, grande cuore rossonero!) jobb som inrikesminister. Frågan är: hur fångar man sig själv?

I övrigt… ZzZzzZzzzZzZzz…

14 reaktioner till “Presskonferens… Typ”

 1. >Jag är inte förvånad. För övrigt fortsätt ditt arbete med bloggen. Riktigt grym!

 2. >Med andra ord finns det bara en enda positiv sak att ta med sig från detta..

  Dinho stannar!

  Det är positivt pga två saker.

  1. Dinho är en duktig spelare och behövs verkligen i milan just nu.

  2. Hade Dinho dragit, hade vi aldrig investerat i en spelare utav samma klass, då pengarna vi skulle fått inte hade räckt till en likvärdig spelare på långa vägar..

  I slutändan kan man alltså säga att Berlusca har tagit den billigare utav två vägar, trots att Dinhos kontrakt lär kosta..

 3. >Befodra hela jävla Primavera om vi ska överleva året?
  Åh vänta, milanlab har ju lagt på is.
  Det var inget.

  Mer valium kära Mix?

 4. >Gääääääääääsp, ärligt talat.

  När kan vi få en riktigt glädjande nyhet? Senaste var väl att Pato värvades..

  Stålbad, stålbad, stålbad.

 5. >Dessa kommentarer från berlusconi säger allt:

  “The squad is good enough and can compete with everyone else,” he declared.

  “I ask any of you to name a team which has more class than ours given that we have Ronaldinho, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf and Alexandre Pato.

  “You can’t win always, but we haven’t done too badly over the last few years. We are second behind a very rich Inter, but ahead of Roma.

  “No family in Italy has invested as much money as the Berlusconi one. In the last seven years, we have added €461m – more than €60m a year. In 25 years I have invested a thousand million."

 6. >På Berlusconifronten intet nytt…

  Att han nämnde Seedorf säger fan allt….

  Hahaha, medge ändå följande:

  Killen har ballar av stål, han har ett ego som VIDA överträffar allt. Han vet mycket väl att truppen är max topp 4 i Italien efter "rika" Inter….

  Ändå står han med ballen i gruset och gnuggar fram att Milan är ett topplag.

  Vilken man.

  Jag beundrar honom, trots att han blundar. Vilket mod han visar.

 7. >Läste just att Huntelaar befinner sig i Manchester. Om han nu lämnar, vem är i så fall den trolige ersättaren? Drömmen vore ju Dzeko men med tanke på prislappen tror jag inte han värvas.

 8. >Ser inte ljust ut för city lär knappast behöva honom … och rädd för ett byte med berbatov som verkligen inte behövs …. hoppas på city tar honom med cash inblandade och en utlåning av robinho hade inte skadat så länge han har en rätt attityd och inte den barnsliga gangsta luffar attityden… men är det united som är aktuellt så hoppas ja på cash :D… fast undrar vad som händer med pengarna hela vägen in med botox i ansiktet på silvio eller nån vettig spelare

 9. >För att göra den här kvällen så jävla fantastisk för er alla, så läste jag nyss på football-italia.net att Oddo har förlängt sitt kontrakt med Milan.
  i die. slowly.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.