36 reaktioner till “Kort och gott”

 1. >Undrar hur länge det dröjer innan man förlänger med Jankulovski och Kaladze?

 2. >Zambrotta gjorde väl en "Oddo" och förlängde med halverad årslön som följd, eller är jag fel ute?

 3. >A.C. Milan communicate that Gianluca Zambrotta has extended his contract until June 30, 2012.

  ….

 4. >Jag skiter påfyllnadsspelarna. Dom kan förlänga tills dom dör.
  Bara Dzeko kommer.
  Skulle Juve sno honom så lägger vi ner skitet.

 5. >Det är inte samma idé som med Oddo? att förlänga för att få ner lönen och göra honom mer attraktiv på marknaden?

 6. >Är det officiellt att Zambrotta förlängt? När får man reda på om någon Primavera spelare får chansen i A-laget??

 7. >@Oscar

  Antingen väntar man tills transferfönstret är slut, eller så tar man kontakt med Allegri direkt och frågar 🙂

 8. >Alla gamlingar får snart förlängt för de ser så fantastiskt pigga och mästerliga ut när de dribblar av Kaladze på träningarna.
  Och eftersom Kaladze är en mästare måste de andra ju vara ännu mer mästerliga än honom!

 9. >@Shevchenko_7 men det är så jobbigt att vänta igenom en Silly season där alla de spelare som inte presterade får nya kontrakt. Men jag håller hoppet uppe att vi knyter till oss ännu än mästare 😉

 10. >Men det kanske inte är så illa..vi vet ju att spelarna har kvalitet (iaf Zambrotta)..om Allegri får dom att springa lite mer och framförallt bättre så kanske de funkar något år till.

 11. >Åh, vad jag kan relatera till Mix känsla. Jag hatar att jag varje sommar ändå får upp något slags hopp, även om det strider mot varje förnuftig fiber i kroppen. Allt för att finna sig själv våldtagen av ledningen om och om igen.

  Fy fan.

 12. >Galliani hävdar ju bestämt att Milan har blivit starkare. Vi har ju fått bra kontrakt påskrivna och vi har förstärkt backlinjen med greken.

  Bara att gilla läget.

 13. >Läste precis på acmilan-online.com att Milan i princip hade klart med Donadel. Fiorentina var redo att släppa honom, men då ville Milan i stället för pengar ge Fiorentina Jankulovski i ett rakt byte och då nobbade Florensklubben.

  Själv gillar jag Donadel och han vore välkommen, även om han långt ifrån skulle gå in och dominera. Hursomhelst, är det fler än jag som skäms över ledningens agerande? Så jäkla pinsamt att man från Milans sida fortsätter med skambud (ingen klubb i hela Italien, möjligtvis Genoa som väl ville byta till sig tjecken) vill ha Jankulovski i dagsläget. Tycker vår kära lednings förhandlingsmetoder skämmer ut oss mer och mer för varje dag…

 14. >Vad skulle vi säga om detta?

  Jag tror han skulle kunna passa in bra, blev imponerad av honom i VM..

 15. >Vi får nog in dom 150 mille från Honda inom 3-4 månader med alla tröjförsäljningar o sponsorer.

  KÖP HONOM…

  Han från start istället för borre som är värdelös, dom har samma spelstil och kan klistra bollen till kroppen som borre e bra på. Det såg vi iaf i VM

 16. >Samma spelstil?

  Honda är ju en offensiv mf i första hand, centralt alternativt till vänster. Kan väl spela fw i nödfall men samma spelstil som Borriello???

 17. >The forward – who can play as a striker or in a slightly deeper position, and is best known for his lethal left foot – visserligen skriver goal.com så, men visst är Honda mestadels mf?

  Aja, hursomhelst vore det en mycket bra värvning 🙂 Han har kvalitéer på plan som vi behöver och hans värde på den asiatiska marknaden lär generera i en hel del sköna pengar för Milans del.

 18. >Det jag såg av honom i VM, var väl att han såg ut som en asiatisk borriello=) spelstilen var väl snarlik vänsterfotad , bra target , suger in alla bollar , seg osv

  men asien marknaden e viktig plus ett bra komplement till ronnie ute på kanterna vilket inte huntelaar klarar av.

  Däremot vilka positioner han spelar vet jag inte förutom anfallare då

 19. >Fast har nu fått höra att han kan lira back mitt anfall o kanter haha så du har nog rätt affe han e väl en allround spelare verkar det som.

  En riktig Magnus Erlingmark med andra ord men lite mer begåvad =)

 20. >Anser mig själv ha stenkoll på Eredivisie sedan många år tillbaka och jag kan säga följande. Honda är inte en naturlig forward. Anledningen till att han spelade där i VM är för att hans funktionella teknik och spelsätt (som krävdes för Japans del) vida överstiger övriga forwards i deras trupp.

  I VVV var han en gigant på mitten som gärna går framåt. Bra skott, bra blick för spelet och fina passningar. Stark sista tredjedelen. Exceptionell på fasta situationer.

  Trivs helt klart bäst centralt som en offensivt inriktad mittfältare.

 21. >Hmm, utan att ha sjukt bra koll på Honda tycker jag att han till spelsättet påminner en del om Leonardo. Teknisk, lite avig och med en fin vänsterfot. Sedan är han en bit upp till Leo såklart. Men med rätt coachning tror jag att han kan vara en bra värvning. En spelartyp vi inte sett i Milan på ganska länge.

 22. >Är det någon som sett en annan källa än just goal.com? Så vitt jag vet är väl inte dem en källa man litar på allra mest i första taget och att detta skulle dyka upp lite bara sådär är rätt otroligt faktiskt.

  Nåja, hoppas jag har fel. Honda hade varit mer än välkommen. Ingen spektakulär värvning men definitivt någon vi skulle ha stor nytta av. Å andra sidan är väl jag själv en bra värvning med tanke på alternativen vi har för tillfället.

 23. >De använder ju också goal.com som källa.
  "AC Milan are close to getting CSKA Moscow and Japan star Honda according to Goal.com."

  Nåja, jag kommer inte ropa hej än. Dumt att ha några förväntningar öht.

 24. >http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Italy/AC+Milan

  Hoppas du blir nöjd nu då 🙂

 25. >Övergången har stoppats då man funnit fel på hans naglar

  Källa: Silvio Berlusconi

  Mix & Marco dont give up WE NEED YOU!

 26. >Ge upp? Vi har ju just börjat. Ignorera Mix, han är bara lite kinkig.

  För övrigt ryktas det hett om Keisuke Honda, the japanese wonderkid. Eller nåt.

  Som ersättare för vem, undrar man ju då? Är Seedorf på väg bort eller ska man kapa självaste Ronaldinho?

  Hur som helst. Vi behöver en ordentlig värvning. Jag och många andra är trött på kontraktsförlängningar. Med andra ord: jag hoppas Honda kommer och att man offrar Seedorf.

 27. >Marco, jag tror att det blir på bekostnad av Huntelaar.

  Och tydligen ska man försöka värva Lazzari…och sälja Gattuso.
  HOPPAS HOPPAS!!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.