Håll käften EN gång

>Sitter och avnjuter Argentina-Tyskland. Tango mot stål. Känslor mot rationalitet. En bedårande match med mycket energi. Tyvärr dock av fel orsaker. Jag kan nämligen inte låta bli att störa mig på ovanstående dvärgjävel som konstant skall springa till Messis försvar när han drar bollen över.

I trängda lägen. Över.
Från dödbollslägen. Över.
Från badrummet med tandborste i mun och badrock på.
Högt, högteli-högt-högt över.

Det är hela tiden bollens fel. Undantagslöst!

Jag skall be att få upplysa dig om att Messi faktiskt är en människa (det är sant!) som gör sina mindre goda insatser. Dock överskuggade av sina många bedårande sådana.

Många håller dvärgjäveln som en fantastisk kommentator. Andra menar att han mer känns som en skvallertidningsuppläsare från Hänt Extra, utan vare sig timing eller känsla för spelet. Kanske är det därför dessa pinsamma svepskäl går från gom till mikrofon bara för att förpesta min sammantagna fotbollsupplevelse.

Man behöver inte komma på ursäkter hela tiden.

Så håll nu käften EN gång i andra halvlek istället för att konstant bortförklara banala misstag som vi alla är kapabla att göra.

Oavsett hur stark lojaliteten, dvärgar emellan, än må vara.

10 reaktioner till “Håll käften EN gång”

 1. >Hussfelt är grym. Jag brukar gilla när du attackerar dom flesta men rör inte Hussfelt. Förutom att han är Sveriges överlägset bästa kommentator så försvarar han alltid Serie A i både vått och torrt.

  Dislike MixiBoy

  Ps. Messi är överskattad

 2. >I och med att du inte nämner något i sakfrågan tolkar jag det som att du håller med honom, vilket är oförsvarbart IMO.

  Utöver det så kan han försvara vad fan han vill utan att det förändrar faktum: han har fortfarande minimal förståelse för själva sporten, en ganska central aspekt när man kommenterar matcherna.

  På rak arm kommer jag på minst 3-4 bättre kommentatorer i landet, förvisso kanske inte med samma kunnande när det gäller skeenden kring den italienska ligan, men definitivt när det handlar om analys, känsla och äkthet i sina referat.

  Serie A fanns innan och kommer att finnas efter honom.

 3. >Min bägare rann över när han kallade en boll av Messi för passning, trots att den var långt ifrån att komma fram. Skrattretande. Allt för att höja denne till skyarna. Naturligtvis.

 4. >Glenn Strömberg, där snackar vi kommentator! Så jävla kunnig utan att vara helt jävla känslokall.

  Gillar Hussfeldt men ibland kan de bli lite för mycket "hänt extra".

  Om jag ska vara ärlig så är Hussfeldt absolut ingen jag stör mig på som jag kan göra med andra kommentatorer.

 5. >Glenn tappar aldrig och framförallt inte mot 08:an Tony.

  Glenn är med hästlängder bästa expertkommentatorn.

 6. >Glenn är bästa experten, Hussfelt bästa kommentatorn.
  Känsla för spelet mm., klart han har? :S
  Han har ju också en inlevelse som slår alla andras med hästlängder.

  Jag måste säga att du är helt ute och cyklar i denna fråga.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.