Gör om gör rätt för fan

>Vet ni vad som är tröttsamt? Tjat. Det kan vi väl tillsammans på ett Kumbaya my lord Kumbaya-aktigt sätt enas kring?

Nu till saken. Andrea D’Amico jobbar som spelaragent för bland annat Milans skäggige träben. Han som vill stanna, som vill dra.
Stanna? Nej jag drar.
Stanna. Dra!
Stanna… Dra.

Är du kvar? Skulle du inte dra? Jaha.

Neurosen är jämförbar med vad den genomsnittliga facebook-fjortisen genomgår på helgerna. Beteendet likaså. Men vem är mest fjortis egentligen: Andrea eller Rino?

”Olympiakos vill ha Gattuso”, säger agenten. Jaha säger vi andra. Dra då? Nej, nej, nej. Håll dina hästar. Först ska vi slösa bort några ytterligare träd med meningslösa artiklar tryckta i Corriere, Gazzetta och TuttoSport.

Varje dag dyker det dessutom upp på nätet. ”Gattuso överväger sin framtid”. ”Gattuso på väg bort”. ”Klubb X jagar Gattuso”. Han har varit såld fler gånger än en låda jordgubbar utanför Coop Forum på Ersboda i Umeå. Ändå är han kvar och nu sprider sig hans ångest till oss andra.

Exakt hur mycket blod med låg pH-halt som min lever silat på grund av detta är oklart. Skrumplever nästa. Tack för den. Så mycket för mannen som satte laget i första rummet och som inte gillade att ställa till med några scener. Cuore rossonero!

Träben, du kan dra exakt var du vill så länge du drar. Men innan beslutet är fattat.

Håll käften.

TELL IT TO ME LIKE I’M A BLOCKMONGO:
Jag tycker att medias enahanda rapportering om Gennaro Gattusos oförmåga att bestämma sig för vilken klubb han vill spela i är tröttsam, tjatig rentav. Och han är en jävla sopa.

2 reaktioner till “Gör om gör rätt för fan”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.