The three stooges

>Källan är vad den är… Men ändå.

Mauro ”Jihad Rossonero” Suma yppade ikväll följande:

– Klubben har officiellt haft ett samtal med Oddo, Jankulovski och Kaladze för att erbjuda dem olika lösningar för att lämna Milan. Det finns en konkret möjlighet att två av dem lämnar medan det för en av dem inte finns någon möjlighet.

Vem är blodigeln som med dödsångest suger sig fast vid den döende rödsvarta kroppen i rädsla att mista sin näringskälla enligt er? Motivering på det också tack.

Enligt mig är Oddo en av dem som kan dra… Sen är det hugget som stucket.

7 reaktioner till “The three stooges”

 1. >Alla tre kan avtackas med ett presentkort hos Milanstore på 100 euro sen säljas för vilken summa som helst till vilken klubb som helst.

 2. >Ingen tvekan om att det är Kaladze som slingrar sig fast vid lönen utan möda.

  Det sorgliga är att han är den enda av dem som kan ha/haft en lyckad karriär i ett annat klubblag. Ett lag som med stor sannolikhet hade gått längre än oss i CL.

  jag vill gärna att alla tre drar. Mest pga deras lönekostnader. Om vi bortser från vad de kostar oss är det faktiskt Oddo jag hade velat ha kvar av dessa, just pga han är milanista. Jag tänker la famiglia-skiten omklädningsrum osv. O andra sidan har jag ju ingen aning om vem som bidrar med mest där osv. Men en italienare›georgier/tjeck…

 3. >Kaladze är värd varenda Euro på läktaren så jag hoppas att han stannar kvar där.

 4. >Bäst vore klart om alla tre lämnar, men Oddo är inte riktigt lika sopig som de andra två.
  Måste vi behålla en av dem skulle jag definitivt föredra honom då han i teorin kan göra 90 min utan att skämma ut sig.

 5. >Som jag ser på denna nyhet, om den nu skulle visa sig vara sann, är det viktigaste att ta fasta på det faktum att Milans ledning äntligen tycks ha nått en insikt om vad vi alla andra varit medvetna om plågsamt länge; nämligen att klubben måste rensas på gamla och trötta "hjältar". Även om jag ännu inte kan skönja en precis plan på hur klubben tänkt att gå vidare efter utrensningen så är detta ändå ett embryo till en ny idé i Milan. Vad som jag har haft klart svårast att acceptera de senaste åren är att vi haft en del mellanår UTAN att en generationsväxling påbörjats. Milan och mellanår är utifrån min egen horison så klart bara det en självmotsägelse, men den skulle vara så lättare att acceptera om den var ett led i ett långsikitgt projekt, istället för som det sett ut på sitone, ett led i en stagnation.

 6. >Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men om bara en av de tre skall stanna så vill jag ha kvar Oddo(Vad fan sitter jag och skriver?!).

  Kaladze har högst lön av de tre och hans nuvarande förmåga är skrämmande låg.

  Jankulovski har gjort misstag efter misstag och jag vill aldrig mer se honom i en rödsvart-tröja. Inte ens i BP:s.

  Oddo, mannen som utmanar om att slå sämst inlägg i Europa. Mitt största hatobjekt i dagens Milan.

  Lämnar alla tre så blir ingen gladare än mig.

 7. >Lämnar alla tre så kan vi ställa in julafton i december för då har den ju redan varit, jag kan t.o.m. avstå från presenter på min födelsedag om alla tre drar i sommar. Skulle någon av dom stanna kvar bör Milan tvinga dem att köpa sina egna dojor och benskydd!

  Add

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.