Sommarkänslor

>Krasic är detaljer och en signatur ifrån att iklä sig fängelsedressen, vilket är en kniv i hjärtat på undertecknad. Prislappen är knappt ens femton miljoner euro – en skitsumma för en sådan klasspelare. Vi å vår sida sägs vara tvungna att knyta upp Inters inlånade floppbrasse Amantino på ett fyraårskontrakt värt nästan fyra miljoner euro årligen.

Whams Club Tropicana pumpar ur högtalarna. Spela lite trumpet i poolen.

Allegri är ännu inte officiellt tränare för Milan vilket är en figura di merda – ett förfarande värdigt praktlantisar – av episka proportioner. Med sig får han målvaktstränaren men inte fystränaren från sina betrodda kollegor ur Cagliaristaben. Givande och tagande. Läkaren sparkas men fysprep-lallarna med Tognaccini i spetsen och Milan Lab får fortsatt förtroende. Här plockas det helt slumpmässigt personal utan vare sig reson eller logik.

Ta en glass med jordgubbar och njut. Häll ut en drink i poolen som en tönt.

Jankulovski vill inte dra. Kaladze vill inte dra. Oddo vill inte dra. Ronaldinho däremot verkar villrådig värre: får klubben ett bra bud och spelaren samma lön någon annanstans… Huntelaar däremot förkunnar sin vilja att stanna och kämpa men behandlas i media som ett postpaket som ligger och samlar damm på Via Turati 3 än så länge utan adressat.

Stoppa en Calippo där maten processats färdigt.

En sommarhälsning till Galliani, Braida, Bronzetti och alla andra som gör våra liv mycket sämre: jag hatar er verkligen. Från hjärtat. Säg det högt, upprepat antal gånger. Gå och lägg er och slumra på en tågräls. Stanna där.

Till er andra: Glad sommar. Och glöm inte att packa ner de vita speedo-badbyxorna. They might come in handy.

Bilden hör hemma i denna musikvideo. Episk är den. Det var kutym att se ut som Cristiano Ronaldo redan på den tiden för er som haft era tvivel. Polaren med hatt och snusnäsduk runt halsen är inte jag, om ni undrade.

11 reaktioner till “Sommarkänslor”

 1. >Hahahaha, grym text toppat med en nostalgisk("No, Im not gay"/George Michael) video ;O

  Helvete om sopan Mancini stannar, fy fan.

 2. >Underligt hur Juve som inte spelar i CL lyckas knyta upp Krasic… Jävla fittor!

  Kan dom inte bara betala en liten summa för att låta kadver packet försvinna eller ur kadavrets perspektiv, har dom ingen förnuft? Ingen vill se er spela längre. Det är ju det som är problemet iof…

  Har du någon uppdatering om några rykten som verkar åtminstone lite troliga Mix?

  Milan måste sluta hålla på med lån, vet inte Galliani hur det funkar? Först Gour ut med tvång och nu ärkesopan Mancini in? Fy fan

 3. >Ångesten över detta elände lämnar ingen oberörd. Vad händer med vår vän Paloschi då?

  Krasic till Juve… Fy bövelen.

 4. >Anledningen till att Krasic inte vill/kan komma är väl just Ronaldinho. Känns väl som att dessa herrar konkurrerar om samma position (offensivt till vänster), för ingen av dem kan väl vare sig peta Pato eller spela i mitten?

  /Jesper91

 5. >Krasic kan väl med framgång spela till höger medans man använder Pato som spjutspets?

  då skulle man ha ett kanska sylvasst anfall med mkt fart, fläkt, och kreativitet…

  just därför är det bara för oss att sluta drömma och återgå till verkligenheten där milan förmodligen säljer Pato för att satsa på Mancini…

 6. >Hypotes mode, on:

  Med Dinho, Pato och Krasic i en trupp utöver centerforwards så är jag inte helt säker på att ankan skulle vara ordinarie…

  Hypotes mode, off.

 7. >@Mix

  Pato ska alltid vara ordinarie i Milan.
  Tycker han har skött sig väldigt bra ute på kanten men tror att han gör sig bättre som seconda punta?.

 8. >@Mix:
  Precis min tanke. Dinho är bättre än Pato. Krasic likaså. Jag har svårt att se Pato i en central anfallsroll, vilket skulle göra att han placerades på bänken.

  Följdfrågan blir således huruvida vi har råd att ha en så bra anfallare/ytter på bänken när spelare som Seedorf och Abate är ordinarie på andra positioner? Nja.

  Min högst peronliga slutsats är att Dinho bör säljas till högst bjudande (City?), och därigenom lämna plats för både Pato och Krasic, samtidigt som övergångssumman kan finansiera ytterligare någon värvning.

  Kanske lite för mycket FM-tänk, men roligt att fundera… 😉

  /Jesper91

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.