Q and A – Comeback?

>”Läste nyss ett galet men ändå glädjande rykte. Förhandlingar med Cagliari om Allegri är fortfarande flytande och det öppnar en möjlighet att återse Leo som Milan coach. Hans kontrakt är tydligen inte inskickat till Lega Calcio.

Finns det någon som helst substans i detta och skulle Leo ta och svälja sin stolthet och komma tillbaks?”

Av: Jonas, 16/6-2010

Tack för din fråga.

Man får nog bända upp käken med en polygrip och lite andra verktyg för att få honom att svälja så pass mycket stolthet. I sådana fall skulle ett stenhårt nej vara mer logiskt. En comeback finns alltså inte på kartan och en eventuell sanningshalt skulle bekräfta mina farhågor: fotbollsklubben AC Milan behandlar människor och sina eldsjälar som smuts.

3 reaktioner till “Q and A – Comeback?”

  1. >Visserligen ett ganska gammalt inlägg men det förringar inte att ni tar upp frågan.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.