Pengabröderna samlas i Dubai

>“I had thought for some time about moving to Dubai, as it’s a city I love, so coming to live here is a dream come true. […] I will be in Dubai playing with a big club in this city.”

Tack för att du försvann fort och inte tillät Milan att få nys om dig. Du, Fabio Cannavaro, är nämligen precis den ”mästaren” som Silvio mycket väl kunde få för sig att värva.

Men herre min Maldini, idiotiska kommentarer undanbedes. Det där tror du ju inte ens själv på.

9 reaktioner till “Pengabröderna samlas i Dubai”

 1. >Tycker det är lite synd att han lämnar ligan. Även om jag inte vill se honom i Milan, så hade det varit kul om någon mindre klubb i ligan värvade honom.

 2. >Precis vad jag kommenterade då nyheten läcktes ut. We're on the same page Immondo och jag är glad över det. Fabio, dina fläckfria glidtacklingar kommer vara saknade… även i Dubai.

 3. >Fan, låt grabben åka och tjäna lite stålar innan han lägger skorna på hyllan.

 4. >@Kasper

  Poängen var faktiskt just den du nämner. Hade han sagt något om pengarna så hade jag inte klagat. Nu nämnde han istället någonting om Dubai som stad; av många utpekad som en själlös sandmetropol.

  Jag tycker hyckleri är äckligt. Punkt.

  Å andra sidan har han redan för mycket pengar. Varför fly landet när han kan stanna i Italien och bidra till utvecklingen? En ung försvarare i exempelvis Napoli hade troligtvis tyckt att det var grymt att ha en mentor som Cannavaro.

 5. >Enligt Canna så ville dock inte Napoli ha honom.

  Kanske ville de inte ha honom i startelvan 24/7? Utan som en mentor, vilket inte Golden boy kunde föreställa sig.

 6. >Jag förstår hans flykt om det är av den anledningen. Men eftersom han spelar i landslaget (och lätt skulle kunna spela sig till en startplats) tror jag bara att det är ytterligare spel för galleriet.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.