Massimiliano Allegri ny Milantränare!

>Efter mötet på Arcore i maj, Cellinos fjortisaktiga beteende i en dryg månads tid och lite annat smått och gott kan vi äntligen säga det högt: Massimiliano Allegri är officiellt kontrakterad som Milans nya tränare från och med idag och i minst två säsongers tid framöver.

Se Allegri och Galliani möta pressen utanför Giannino här och se il nuovo Mister intervjuas av Mauro Suma här.

Marco Immondo kommenterar:
I skuggan av det blåa VM-uttåget hälsas Allegri välkommen till klubben – den enda rätta ersättaren till Leonardo? Definitivt. Nu skall stjärnorna tas i öronen och eventuella bananer i pyjamas kastas med glädje åt lejonen.

Mix kommenterar:
Ett ypperligt val som behöver rätt backning, förutsättningar och mandat att forma laget efter den filosofi han praktiserar och tror på. Nu förväntar jag mig en grundlig analys (som säkerligen bakom kulisserna redan påbörjats) och dess medföljande konsekvenser för framförallt spelartruppens beskaffenhet.

Till skillnad från världsvane Leonardo har den modeste Allegri tränarerfarenhet och hårda nypor: skitsnack tolereras inte och från scratch påbörjas ett nytt äventyr för samtliga involverade. Jag ser redan nu fram emot rapporter om ömmande lårbaksidor och dammiga fyspass på Milanello. Här tas fanimej inga fångar!

7 reaktioner till “Massimiliano Allegri ny Milantränare!”

 1. >Harligt och antligen!!

  Vem blir den forste att kuta till Berlu med graten i halsen..? 😉

 2. >Finally!
  Han är varmt välkommen.
  Fråga till Mix och Marco. Vet ni mer om hur blev det med tränarstaben det snackades om att han eventuellt skulle få med sig? Vet att Mix bl.a skrev något om att fystränaren från Cagliari skulle med, men att det ändå inte blev så?

  /Rickard

 3. >@Rickard

  Målvaktstränaren följer med samtidigt som Tassotti och de övriga får behålla sina gamla tjänster.

 4. >Synd. Det er på tide å rydde opp i langt mer enn bare spillerstallen 🙁
  (Ikke dermed sagt at dét skjer, heller…)

 5. >Det är helt sjukt att Allegri hade 7.0 i odds på att bli Milans nya tränare, för tre dagar sen!

  Jag tackar Unibet o deras inkompetenta stab. Nu är man 7000:- rikare!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.