Masshypnos

>Tycker ni att det är svårt att finna information gällande försäljningen av säsongsplåtar? Ni är inte ensamma. Säkerligen har ni era funderingar varför så är fallet, precis som mig. Enligt uppgift är de emellertid drygt sex tusen sålda till antalet.

Snabb reflektion 1: Vad var det som fick dessa människor att införskaffa säsongsplåten? Kärleken till Jankulovskis vänsterfot? Vetskapen om att Oddo aldrig löper in på sista tredjedelen ens under pistolhot? Nu ska någon Tifoso Evoluto rusa in här och förkunna att ”en riktig supporter alltid stödjer sitt lag”.
Till er: läs den tredje snabba reflektionen.

Snabb reflektion 2: Hur många fotbollsintresserade rövslickare har Silvio Berlusconi? Uppenbarligen flera tusen.

Snabb reflektion 3: Ni kan samtliga – då ni indirekt är en del av problemet eftersom ni accepterar problemet, sponsrar klubben och dess nuvarande oklara riktning med pengar som de inte förtjänar – dra åt helvetet.

6 reaktioner till “Masshypnos”

 1. >Mix, mitt hjärta fick precis nytt liv då jag läst om ett galet men ett underbart rykte ifall det blir uppfyllt!

  Eftersom Allegri förhandlingarna går åt helvete sägs det att galliani ska försöka få Leonardo tillbaka då dennes kontrakt fortfarande inte blivit brytet. Personliga åsikter om sannolikheten till det?

 2. >Ännu en klockren analys, vi är ett sjunkande skepp och folk hjälper till att få det att sjunka. De 6000 som löst säsongskort måste vara inflyttade turister inför denna säsongen som inte sett en match sedan 03- och tror vi är samma stora klubb som då… Dom är förmodligen där för att plugga Italienska=)…

  Leonardo tillbaka, det regnar nog snöbollar i helvetet innan Leo tar över Milan igen…

  //Add

 3. >Samtidigt måste ni andra i ledet bakom Mix förstå dragningskraften till Milan och sporten i huvudsak. Det är lätt att kasta skit på folk som förstummas av detta fenomen, folk som är bosatta i Milano. Detta när man själv inte har några som helst möjligheter till annat än S1 som vardagsmat.
  "Ät upp fläsket och se glad ut! Tänk på barnen i Afrika." Hört det tidigare? Det är samma princip och pekar på de oerhörda kontraster som bara ger dessa påhopp en minneslapp med texten "icke relevant" på.

  /enough

 4. >Jag hoppas, och är för övrigt övertygad om, att Leonardo har självrespekt nog att be Galliani dra åt helvete om han skulle be honom komma tillbaka. Leo förtjänar något så otroligt finare och bättre än dagens Milan.

 5. >@Enough

  Ja vilken enorm dragningskraft, herrejösses. Publiksiffrorna har sjunkit ikapp med framgångarna. De som hängde med ifjol märkte av den pinsamma tystnaden på San Siro (vars ljudkuliss nu jämfört med FDL-då är ett skämt) och till och med Galliani påtalade ett antal gånger under säsongen det radikala publiktappet.

  Du är välkommen att delta i matchen närhelst önskas.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.