Lite blandade bollocks

>Kristallkulan säger att:

Allegri officiellt blir Milans tränare under nästa vecka.

Oddo har anbud från bland andra fotbollspensionärshemmet Al Ahly och Atletico Madrid men vill gärna återvända till Lazio för att kunna vara närmare sin familj och släkt (i regionen Abruzzo).

Jankulovski har diverse förfrågningar men valde att avfärda ett konkret anbud från Sampdoria och sannolikt blir kvar ett år till innan det tjeckiska välfärdssystemet får ytterligare en parasit att hålla i schack.

Kaladze har anbud från Dinamo Kiev, Bologna, Parma och Panathinaikos samt klubbar i England och Tyskland. Problemet är att han inte vill gå ner i lön och därmed hellre ruttnar bort på läktaren eller iklädd ett förkläde med Gianninotryck framför en fritös. Ryktet säger även att Milan är redo att riva kontraktet med georgiern om han inte accepterar något av anbuden i sommar. Galliani har – tro’t eller ej – fått nog.

Lyons kontraktslöse ytterback Clerc av sin agent erbjudits till en handfull topplag i Serie A, däribland Milan. Spelaren söker ett treårskontrakt värt två miljoner euro årligen medan vi uppges ha erbjudit ett fyraårskontrakt värt drygt en och en halv miljon euro per säsong.

Allegri vill ta med sig Lazzari (värderad till sex-sju miljoner euro) till Milan men att inga konkreta förhandlingar påbörjats då tränaren ännu inte officiellt tillträtt. Säkerligen kommer det att diskuteras under nästa vecka då även Astoris delägarskap skall lösas.

Det äntligen slutat regna efter några helvetiska dygn i Norrland. Således: minskat intag av skitprat på transfermarknaden och mer utövad fotboll i det (konst)gröna.

Inom parentes, vi ses.