Hur värt som helst

>Sugen på något nytt? Kanske lite nya kläder i garderoben, en ny dator eller varför inte en ny fräsch bil att steka runt i nu när sommaren är här? Absolut, go for it.

Eller så gör du som Silvio Berlusconi: du budar på en 237 x 189 cm stor tavla. Närmare bestämt La Conversione di San Paolo (ihopsmetad 1600) av Michelangelo Merisi – mer känd som den sinnessjuke dagdrivaren och suputen Carvaggio – för blygsamma 100 miljoner euro.

Familjen Odescalchi uppges vara öppna för en försäljning. ’Ingen avföring Sherlock’ säger vi, tar en till kardemummaskorpa och vänder oss om och somnar igen.

Överraskande nog finns inga uppgifter att tillgå när det gäller försäljningen av säsongsplåtar. Möjligen har man tänkt nyttja de tomma bänkraderna till att hålla parallella vernissager på San Siro samtidigt som matcherna spelas nästa säsong.

Till alla konstälskande estetmuppar: ni kan dra åt helvetet.

4 reaktioner till “Hur värt som helst”

 1. >Fint ska det va!

  Förstår dock inte vem han ska imponera på? De där 18 åriga tjejerna han drar hem är nog inte där för den fina konsten…

 2. >Kanske ska tavlan ingå som delbetalning för att få Wolfsburg att sänka priset? 😉

 3. >Han kan inte mena allvar. Det där gör svinet bara för att reta dig Mix. Han och Galliani undrade hur de skulle få dig att ta fram rakbladen på allvar…..

  Köp den där tavlan, då pratar jag inte om Trez, utom den där tavlan för en miljard. Det kommer få Mix att antingen hoppa framför tåget eller ta fram sina rakblad.

  Gubbjäveln har verkligen visat var han ska placera röven för att håna fansen.

  Men vafan en tavla. Om han åtminstone köpt San Marino eller Chievo eller vafan vet jag…..

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.