Ha inte för bråttom bara

>Som Adriano Galliani brukar kalla honom, ”Min gode vän Cellino”, har nu äntligen fått sin italo-amerikanska tumme ur arslet och rivit kontraktet med Massimiliano Allegri – tränaren som han sparkade för flera månader sedan.

Således kan Milan en gång för alla kontraktera Allegri och få ett slut på en långkörare som får familjen Forresters äventyr i klädbranschen att verka händelsefattiga.

Mellan två kaffekoppar valde den skallige att andas på mikrofonerna:

– Jag bekräftar att vi uppnått en överenskommelse med Cellino angående Allegri. Jag vill passa på att offentligt tacka Cagliaris president eftersom han inte bad om någonting i utbyte.

Vilket är skitsnack. Frågan man ställer sig är hur mycket Galliani offrat för att få till detta. Jag utgår ifrån att några rikskorkade offer var den lilla knuffen i rätt riktning som krävdes. Ska vi gissa att Pato, Pirlo, Nesta och Thiago Silva spelar på Sardinien nästa säsong?

Ryktet säger även att personalen på Via Turati ska ha personalfest till helgen. Galliani fixar pizza åt alla. Beräknad ankomsttid för maten är 5-6 månader beroende på den zambiska valutakursen, det karga klimatet på tajgan och den spanska skattelättnaden.

Forza Milan.

Källa: Sky Sport 24, 17/6 2010.

3 reaktioner till “Ha inte för bråttom bara”

  1. >Nu undrar man ju vilka primavera talanger han offrat för denna deal?

    Det var ett bra läge att göra sig av med Oddo, Kaladze eller Jankulovski men Cellino är nog inte så dum eller så ansåg Galliani att dem är Champions och tänkte inte ens tanken.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.