Dreams can come true

>– Jag är 33 år gammal och med tanke på min roll på planen är det rätt att ge plats för framtida spelare med mer bensin i kroppen. Min landslagskarriär avlutas i och med detta VM och sedan är det ungdomarna som får ta över. Min dröm är att göra ett VM som förbundskapten. Framtiden i Milan? Vem vet.

Några snabba kommentarer kring ovanstående:

1. Bra att du slutar, amatörjävel. Du är mer slut än en ihoprullad kaviartub.
2. Vem är du att tro att du bestämmer vem som tar över? Sluta snacka.
3. Ska en person med potential för 0.1-0.2 på högskoleprovet verkligen ge sig in i den snårskog som en tränarbana innebär? Det kan bli riktigt pinsamt.
4. Stick till Dubai och ta ytterkadavrena Oddo och Marek med dig. Nu.

* * * * *

En passning till Immondo, som inte fattat nåt om fotboll: VM-finalen spelas mellan Spanien och slutsegraren Brasilien. Skyttekung blir David Villa. Lär dig nåt om spelet för fan, ’djot.

Kram och trevlig Waka Waka till er alla.

* * * * *

Källa: Gazzetta.it, 12/6 2010.

13 reaktioner till “Dreams can come true”

 1. >tror inte Brasilien vinner Vm…
  DE har bra och stabil backlinje….

  Men spelare som kaka,Robinho,Adriano,BAbtista och Fabiano skrämmer itne mig ir de övriga lagen….Tror brassarna åker ut ur gruppen och att Portugal/Elfenbenskusten går vidare…

  //2Face

 2. >Enyeama, Nigerias kunglige malvakt!

  Kontraktet med Hapoel Tel Aviv ar pa vag att ga ut…

  Didas ersattare FTW!! Hehe 😉

 3. >Mix, damn, du ar grov hatare pa Gattuso. Jag menar, visst far han en saftig check ar in och ar ut, men han ar ocksa den med storst Milanhjarta. Han har varit trogen Milan i drygt 12 ar, inte fan ska han buntas ihop med luder som Oddo och Marek. Surely, han har inte vart bra alls de senaste tva sasongerna, men nagonstanns maste man val dra gransen…

  Rino ar kung, synd bara for skadorna och aldern!

 4. >Gattuso är fan inte kung…

  Han va bland de största förut men sen har avskyn bara växt efter diverse uttalanden om att lämna och allra störst prestationen mot inter då han va en pajas och visade ingen som helst respekt varken mot lagkamrater eller klubben och när han slängde kaptensbilden som han gjorde var det ren hat som växte!

  Dida till skillnad visst har han varit en pajas med sina prestationer ibland men jag kan nt minnas nån gång då han inte visat respekt mot klubben tröja även om filmningen är svår att acceptera från nån i milans tröja..

 5. >Jag förstår verkligen inte alls TrogenRossoneros eller Kaspers synpunkter. Med all respekt. Kanske är det en definitionsfråga.

  Jämför Oddo med Gattuso och man finner att den ena är en wannabee som bara floppat medan Rino under många år hade kultstatus (med all rätt, han var fantastisk en tid under Carlo men kom även ihåg massor av magra rent patetiska säsonger innan och efter…). Sedan kom vändningen nedåt som störtat vertikalt i en jävla tid…

  Sen orkar jag inte rabbla alla mycket konstiga händelser som han själv stått för (uttalanden/hot om flytt som sedan stillats av Galliani med penningens makt, massor av mediokra insatser i nyckelskeden). Ni väljer tydligen att nonchalera dem ändå. Rino är kung. Ögonbindel på, tankeförmåga av.

  Ska han vara beskyddad från kritik bara för att han en gång i tiden var en av de bästa spelarna i sin roll? Då kanske ni tycker att Berlusconi har rätt att driva oss till ruinens brant bara för att han en gång tog oss ur konkurstribunalerna i sista stund. Samma logik ungefär som jag tycker är helt huvudlös.

  Att han buntas ihop med Jankulovski, Oddo och Kaladze är väl tämligen ointressant då samtliga – av diverse anledningar – inte längre är tillräckligt bra spelare för någon seriös nivå? Vem som är minst dålig är en akademisk frågeställning.

  Han kan dra åt helvetet och det står jag för.

 6. >på bilden ser det förresten ut som att han försöker ta ut dildon där bak hahaha

 7. >"Surely, han har inte vart bra alls de senaste tva sasongerna, men nagonstanns maste man val dra gransen…" och

  "synd bara for skadorna och aldern"

  Detta gor det till ett ANNU storre mysterium gallande varfor man forlangde kontraktet… :/

 8. >Å Kasper är här, å rawkus är här, tänk vad roligt att Trogen är här. Å anonym är här, å Mixet är här, tänk vad roligt att Mixets mamma är här…

  Skönaste reklamfilmen, BTW.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.