Det var bara en tidsfråga

>– Det är för tidigt att säga om jag stannar i Milan eller inte. De här sakerna vill jag prata om först efter den 20:e juli, vid återsamlingen. Milans mercato? Jag följer den inte ens. Jag är här i Sydafrika för ett välgörenhetsprojekt som min sponsor organiserar och för att stödja Brasilien genom att blåsa i min vuvuzela.

Ord och inga visor. Vill Alexandre Pato verkligen lämna Milan eller bör detta tolkas som ett ultimatum om att klubben absolut måste förstärka den vissnande spelartrupp som i dagsläget får svårigheter ens att sluta topp-4 i Serie A nästa säsong?

Händer ingenting på transfermarknaden fram tills dess, ja då kan ni räkna med fler samtal på Via Turati 3 inkluderande den skallige och spelarombud som Gilmar Veloz och Roberto de Assis. Ronaldinho verkar inte överväldigad av att fortsätta i Milan om premisserna fortsätter att vara dessa och säkerligen har grabbarna snackat ihop sig.

Det tar emot att säga…

Men Pato gör helt rätt. Inte för att han själv varit ett fenomen sista säsongen (långt ifrån) utan mer på basis av ledningens handlingsförlamning. Här får ni en väckarklocka av Guds nåde.

Back to work era jävla klåpare.

Källa: Sky Sport 24, 9/6 2010.

3 reaktioner till “Det var bara en tidsfråga”

 1. >Förvåningsskala från 1-10:
  -458

  Klart ingen vill stanna kvar i Milan, som en gång var världens bästa lag men som nu håller på att bli (redan är) ett mittenlag.

 2. >Fattar inte varför dom inte agerar?! Varenda jävel ser ju att nått måste göras.

  Nsart lämnar väl hela primavera laget också

 3. >Det här handlar bara om press på ledningen. Tror inte någon av Ronnie och Pato lämnar.

  Om Milan släpper Pato kommer det fan ta lång tid innan jag kollar på ngn match igen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.