Baby Roby

>Pubishåren har knappt växt ut, han har dålig koll på multiplikationstabellen och han har ingen aning om vad pensionssparande innebär. Bresciapresidenten Fabio Corioni kallar honom den ”nye Roberto Baggio” och en rödsvart kortege med Adriano i spetsen vill naturligtvis ha i en syl i vädret.

Femtonåringen (född år 1995) heter Lorenzo Tassi och ska enligt envisa uppgifter ha fått AC Milan att tänka i Pirlo-banor. Fram med plånboken. Fem miljoner euro. Inget mer, inget mindre. Kort sagt: en djärv satsning inbäddad i en osannolik summa.
De senaste årens satsning på ungdomarna samt Milans goda relation till Brescia ger mig anledning att tro att det finns viss substans i ryktet. Men primaverasatsningen i all ära, för fem miljoner euro hoppas jag att den gode Lorenzo redan har en hel del boll i sig.

5 reaktioner till “Baby Roby”

 1. >Synd att klubben fått det här med ungdomssatsning helt om bakfoten. Scoutingen verkar vara inexistent när man går på – i folkmun – ansedda superlöften istället för att identifiera dem självständigt (och därmed behöva betala struntsummor). Med det sagt har jag ingen aning om hur bra han är men fem miljoner euro är löjligt mycket pengar för en femtonåring alldeles oavsett.

  PS. Det roliga är att Pirlo såg exakt lika gammal ut då som han gör nu.

 2. >Huj… Falcao gick pa 5 milj EU nar han lamnade River for Porto…

  Yoanns transfer fran Rennes var val inte mycket hogre den heller..?

 3. >Exakt: Bade han och Falcao hade redan visat upp sig pa a-lags niva.

  Herrejavlar, en 15-aring kan svanga hur som helst.

  Kanske trottnar han pa fotboll?

  Markligt att man tvekar om exempelvis Astori(innan Allegri-soppan…), men man enligt rapporter redan budat 5 milj pa denne killen… :/

 4. >Haha om de köper en kille född 1995 för fem millar då är det all heder till Berlusconi, snacka om felsatsning….

  Hahahaha…. Låt klåparna handla konst istället.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.