Att han ens orkar

>Marco ”styr mig åt höger så är jag körd” Borriello fortsätter sin kampanj som utmanare till årets minst trovärdiga människa 2010. Här får ni ett framtvingat och politiskt korrekt uttalande vilket understryker falskheten hos denna ärthjärna:

– Jag är mycket ångerfull över mitt uttalande om Roberto Saviano och hans arbete som grävande journalist. Min impulsivitet i sättet jag uttrycker mig kan ha förorsakat en feltolkning av min tanke i ämnet. I egenskap av napoletanare som lever långt från min hemstad är jag trött på att höra samma prat om Neapel och sina innevånare levande i kriminalitet, korruption och camorra. Efter att ha reflekterat inser jag dock att problemet är större än mig och att vissa ämnen bör avhandlas med större försiktighet och uppmärksamhet. Jag vill därmed ge mitt stöd åt Saviano och alla de som dagligen genomlever den typen av svår verklighet.

Lika genuint som Samuel Eto’os minspel på planen.

Gör oss en tjänst: spela fotboll (vilket du gör med knappa resultat) och ingenting annat. Lämna resten, såsom kritiskt tänkande och talande, åt folk med förnuft.

Ni som inte håller med: dra åt helvete ni också.

Källa: ANSA.it 3/6 2010.

11 reaktioner till “Att han ens orkar”

 1. >Följer inte borran bra alls men av dessa två inlägg förstår jag honom.

  är född och uppvuxen i Rosengård visst finns de skit här men det är inte ens i närheten av den bilden man har i median hur bra område som helst. Ibland tröttnar man jävligt mycket på de som ska slänga skit och kritisera även om de till en står mån har rätt.

  Utöver det så bör han prestera bättre för å vara kvar i milan men å andra sidan har milan ingen vettig center tank :/

 2. >Varsågoda. Ni som tror att detta är någonting annat än framtvingat från hans PR-reps är naivare än naivast.

  Han är en pajas och amatörspelare. Basta.

 3. >Gå till Viola din cyckesparkande jävla pajas..skiter totalt i hans åsikter.Men vill ej se han som våran striker ett jävla år till.

 4. >"Puts it on his left… on his left… ON HIS LEFT!!… Switches to the right, oooh… gone"

  Vart kan jag betala hans flyg till Wolfsburg..?

  Ge mig Dzeko for fan.

 5. >@rawkus: Jag är också med och betalar.

  Bara at hoppas på att ett mirakel sker och Berlu vaknar upp imorrn och tänker att Dzeko är den rätte..

  Inte så troligt, men jag vägrar sluta hoppas förens jag ser honom med Citys äckliga blåa tröja.

 6. >Jag fattar inte hur jävla otacksamma vi milanfans är. Kanske Gud straffar oss så grovt….

  Ang. Borriello så har han varit vår bästa striker förra året utan tvekan och jag säger inte att han är det perfekta valet inför nästa säsong då han inte är så effektiv.

  Och angående hans uttalande så måste jag säga av egen erfarenhet att man tröttnar på median ibland, dem ska alltid ha en syndabock… i Italien är det Neapel i Sverige är det Malmö och Rosengård…. allt är "ghetto barnens fel". MEN GÖR NÅGOT ÅT DET ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA!!!

 7. >"Bästa striker förra året"

  "Robert Mugabe är Zimbabwes rikaste man"

  😀

  Och problemet är ju inte att Borriello bara ifrågasatte media, utan hoppade på Saviano. Framställde Saviano som att denne hade satt Neapel i dålig dager pga. pengar… Det är så korkat att jag inte orkar skriva mer.

 8. >@Rosengard: Bara dumma individer faller for skitsnack likt "Allt ar Ghettobarnens fel".

  Tror de flesta av oss fattar att medias framsta uppgift ar att skapa rubriker… vem tar tex Aftonblaskan pa allvar..?

  Vad han nu gjort ar dock klantigt, och det blir bara samre ju mer han graver ned sig… Battre att battra pa solbrannan, se pa VM hur riktigt duktiga anfallare spelar samt halla kaften om man ej har nagot vettigt att saga.

  Hade Borre varit en komplett anfallare sa hade hans malskord varit MINST det dubbla…

  Antar att Aldair latt varit den baste mittbacken i min gamla Korpenliga – detta sager endast mer om Milan an om just spelaren ifraga…

  Tank dig Sheva i samma lagen som Borre… Tank dig Weah, Van basten osv.

  Jag har ALDRIG fattat hypen gallande denna "evige talangen"… Det finns val en/flera anledningar till att det tog sa javla lang tid for honom att ens aterkomma till klubben pa allvar?

  Han gor sig battre i ett mittenlag a`la Genoa(den sasongen…) – Precis likt veklingen Gilardino sa haller han helt enkelt inte pa denna nivan.

  Nub ar jag INTE otacksam for de mal han trots allt gjort, men anser att en klubb av Milans kaliber maste satsa pa battre spelare helt enkelt.

  Dzeko paminner nagot fruktansvart om just Shevan, och med den mentaliteten, disciplinen osv sa ar han som gjuten for oss 😉

  Precis som "X:et" namner sa vagrar jag sluta hoppas forran Bosniern poserar i nagon ful javla troja.

 9. >Jag måste bara säga att vi kan glömma Dzeko… han kommer inte. Så enkelt är det.

 10. >Jag säger som Beyoncé (och denna borde Mix också använt)

  "To the left, to the left…
  I can have another you by tomorrow so don't you ever for a second get to thinking you're irreplacable"

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.