Att han ens orkar 2

>
Lele Oriali, Interansvarig och allmänt bottennapp; nu är snubben ute på lite för djupt vatten.

Benitez i Inter? Vilken bra idé tycker han, fixar till snedluggen, sätter på ett sånt där pedofiliskt leende och gläds åt hur Liverpool – naturligtvis med Rafa som tränare – spelade bort AC Milan från Champions League-titeln, år 2005.

Men din dumme fan. Hur kort kan ett minne egentligen vara? Benitez i Inter? Du menar den tränare som, två år senare, fick se Pepe Reina plocka ut två Pippobollar ur maskorna? Jaha, den Benitez. Då är jag med.

* * * * *

Alla med blåsvarta sympatier är i grund och botten gjorda av samma äckliga skrot och korn. Tji, fick jag som trodde att de så småningom skulle bli flercelliga tänkande varelser. I det avseendet gjorde trippeln knappast dem en tjänst. Minnet har ständigt försämrats och tron på att de numera håller på ett storlag har fått dem att blunda för den bittra verkligheten.

Hallå? Jorden anropar Lloyd Bridges. Inte ens trippeln räckte. Majoriteten av era protagonister återfinns snart i Madrid och flyr alltså skutan just när skeppet lämnat varvet. Djävla sopa – fatta att det krävs lite mer än bara cendréfärgade trenchcoats för att bli stolt innehavare av stil och klass.

5 reaktioner till “Att han ens orkar 2”

 1. >Oj! Någon står tydligen med byxorna nere. Inte nog med att byxorna är nere utan även ståendes på alla fyra med en "jackass" blick som vi alla uppfattar förutom du och ovanstående "Peter".

  Även om din kapning är korrekt så gör du likt den du kapar!

  Detta handlar inte om antalet celler som nervsystemet besitter, utan självinsikt och självkritik. Det är inte läge att kapa någon med blåsvart hjärta, speciellt inte om en rödsvart-pumpandes-hjärta står för kapningen!

  Hallåååå … Jorden anropar, titta i spegeln innan andra bespottas, sådant görs endast av dem som saknar stil och klass!!!

  Frågan är, om rövtorkning kom före tanken även för din del?

  PS! Jag är inte Inter sympatisör, utan rödsvart så djupt in i själen så som bara Gud kan skapa en.
  Jag agerar tyngdkraft just nu!!!

 2. >@Är oxå…

  Minns gärna hur Materazzi betedde sig efter derbyt, hur Mourinho varit allmänt äcklig under hela säsongen och hur Lele Oriali – nu senast – visat prov på att han inte ens kan skilja på höger och vänster. Att sitta och ta skit är inte min kopp av te. Men det kanske är din?

  Den dagen min och andras rätt att försvara sig från idiotiska påståenden och ageranden kvalificerar in i facket "brist på klass och stil", den dagen kan jag köpa det du skriver.

  Men till dess… predika gärna på annat håll.

 3. >Predikandet står du för Marco!
  Det Milan bloggare säger att du beter dig som dem du åsyftar. Därav brist på stil och klass (som förövrigt är ditt argument från början), dvs du sänker dig till deras nivå!

  Fortsätt med det du är bra på och överlåt pajkastningen till dem som behärskar det bäst, dvs kräldjuren som i bästa fall brister i etikens stil och klass vad gäller läran om respekt!

  Over N Out!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.