8 år tjänade

>
”Allegri is obviously in pole position.”

”…we have already replaced Dida and Favalli with Storari and Yepes…”

Inte för att jag brukar ta Adriano Gallianis ord bokstavligt. Men, wow, den kanske är på riktigt nu? Utrensningen, alltså. Eller, föryngringen; kalla den vad ni vill. Såhär konkret brukar han ju definitivt inte vara.

Första april har ju redan varit. Första maj också. Kan det verkligen vara så enkelt att ledningen äntligen har insett att supportrarna inte är dumma i huvudet?

6 reaktioner till “8 år tjänade”

 1. >Det är ju ett steg i rätt rikting. Men det är ju inte helt konsekvent. Med all respekt för Inzaghi så var förutom matchen mot Marsielle riktigt jävla supersugig förra säsongen. Varför lät man inte bara Zigoni ta hans plats i truppen i år (skulle kanske gjorts redan ifjol?) om man inte vill investera i en ny anfallera för att ta Pippogols plats. Men hålla tummarna kan man ju. Tror tyvärr det sker först nästa säsong då många av de gamle sitter på utgående kontrakt då.

 2. >Om detta kallas föryngring vet jag inte, men i dessa tider så får man ju sänka ribban.

  Vi slipper Didas tabbar och hans snuskigt höga lön i alla fall.

 3. >@Björn

  Vi tjänar åtta år på bytet. Ännu mer om det blir Marchetti istället för Storari. Så visst är det en föryngring. Nästan Arsenalklass på oss nu.

 4. >8 år i en parentes som är väldigt överflödig då vi fortfarande sitter med reservspelare strax över 30 år.

  Marchetti är däremot mer än välkommen även om det är på Storaris bekostnad. Kan inte se oss sitta med både Abbiati och Storari på bänken.

 5. >kom igen mix & marco keep up the good work förgylla min vardag med nya inlägg !

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.