Sista kvällen med gänget

>Kvällens målsättning är solklar: att avsluta säsongen lika värdigt som den (när den levde) genomförts genomgående. Stundar gör månader av lögner, besvikelser och allmän bedrövelse.

Men det tar vi sen. Ikväll spelar vi för il Mister. Tackas den som tackas bör.

GRAZIE MILLE LEONARDO. För evigt en rödsvart legend bland de Milanisti som inte svalt ledningens lögner och propaganda eller väljer att blunda för verkligheten med patetiska resonemang om att det gula regnet faktiskt är rumstempererad champagne snarare än någonting annat.

Och stort lycka till i framtiden.

PS. Complimenti Carletto. En stor människa som utanför Italien skördar sportsliga framgångar och vinner sympati för sitt medmänskliga sätt att vara. Man behöver inte vara en skitstövel för att vinna, bevisligen…

2 reaktioner till “Sista kvällen med gänget”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.