Q and A – Zlatan

>”Zlatan, vad tycker herrarna bloggare om rykten att han kommer till Milan i utbyte mot antingen Borriello eller Huntelaar?”


Av: dios, 27/5-2010.


Tre delar arsenik, två delar kalium och 7 delar huvudvärk. Allt blandas till en hiskelig röra. Alternativet till detta är en två timmar lång djupundersökning av stans bästa proktolog. Ungefär så känner jag för detta rykte.

Men tack för att du frågade…

Skämt å sido, Zlatan skulle utan tvekan bidra med en hel del, bland annat en del tyngd och möjligtvis lite trevliga kombinationer och instick åt sina kollegor i anfallet. Jag föredrar dock personligen en kvick nickspecialist och en mer effektiv spelare än vad Zlatan är. Den kladda-på-bollen-fotbollen som han marknadsför tror jag nämligen är på väg att dö ut; fråga bara Drillo, min norska husgud.

Vidare kan man kritisera relevansen i ryktet och även fundera över hur mycket researchtid som ryktesspridaren har lagt ned. Det börjar onekligen bli tröttsamt, men vi som vet, vi vet att…
 • Vi har en president som inte vill kasta sten i glashus.
 • AC Milan sällan (läs; aldrig) lägger sådana himmelska summor på en enda spelare.
 • Vi bör bygga upp laget från backlinjen och framåt.
 • Både Borriello och Huntelaar är bättre målgörare än Zlatan.
 • Zlatans lön på 10 miljoner euro om året skulle rubba den rödsvarta balansen sönder och samman.
 • Herr Ibrahimovic lämnade en klubb som vann Champions League, han skulle med andra ord inte ens duga som ett gammalt hederligt ”let-me-rub-this-in-your-face”.
 • Barcelona troligtvis kan konkurrera om CL-bucklan nästa säsong.
 • Zlatan vill vinna ”den där djävla Champions”.
 • AC Milan kommer inte vinna ”den där djävla Champions” på ett antal decennier.
Så tycker alltså jag. Men jag är nyfiken: vad tycker du och alla andra?

7 reaktioner till “Q and A – Zlatan”

 1. >Bollkladd har vi redan tillrackligt av i Ronnie(bla..)

  Zlatan – nej tack.

  Dzeko – ett monster, billigare bade kopmassigt samt sjalvklart lonemassigt, yngre, Shevakopia, har ett rod-svart hjarta, Balkanmentalitet = kampa, kampa, kampa!

  Borre/Hunter plus en liten summa cash for att fa in Dzeko.

  Sedan mer fokus pa ovriga lagdelar…

  Puuuh, en lang sommar…

  Tur att VM ar har… snart 😉

 2. >En spelare som bara spelar för sig själv är ingenting för oss.Vi behöver lungor,karaktär och snabbhet.Och en ny tsar

 3. >Hoppas verkligen inte att zlatan kommer till milan. Dzeko eller ingen. Se till att lösa högerbacks problemet och målvakts posten.Milans värvningar skall se ut som följande om vi skall kunna hävda oss i seria A och CL! Krasic, Dzeko, Marchetti och slutligen Ramos hade suttit fint. Tvärr vet vi ju alla som har milanista hjäta att sanningen kommer vara en helt annan. Om nu inte berlu bestämmer sig att sälja hela eller delar av milan. Forza milan bort med Berlusconi och uncle fester

 4. >Kvalitetsmässigt så tackar man ju självklart inte nej till Zlatan. Traditionens makt säger även att vi vinner ligan med honom.

  Prismässigt så kommer det innebära att vi inte kan förstärka laget på andra viktigare positioner.

  För mig handlar det om pengarna, annars är han mer än välkommen!

 5. >Nu tror jag inte Zlatan hamnar i Milan men visst vore det lite typsikt för vår käre president att köpa in en spelara som typ Zlatan.
  Vi vet att det funnits ett intresse sedan tidigare, Inter stal honom, nu värvar vi honom, för sent, som många andra, Ronaldinho (även om jag älskar honom), Ronaldo (även om jag älskar honom), Stam, Pastore (någon dag, Galliani sa att vi höll på att värva honom…), Hugo Lloris samma sak etc… Silvio gillar stora namn men han(framför alla andra) har tappa både känslan för att värva smarta tanlanger som vi gjorde förr och nu vill han/tror han att han kan köpa oss fans genom att köpa in stora namn, för sent givetvis, det blir ju billigre så, fast vi vill ha relevanta, genomtänkta, givetvis prisvärda men jag tar hellre en Dzeko med en förmodad strålande framtid framför sina fötter än en Zlatan vars fötter har börjat vänja sig vid en framtid på ett ålderdomshem.

 6. >@Patrik

  Högerbacksproblem??? Oddo gjorde en doppietta (stavning?) i dagens match ju. Cafu och Maicon framstår som amatörlirare i jämförelse med våran stilikon med frillan som ser ut att komma från Barb Wire…eller nåt.

 7. >Nej för helvete. Det finns inte en möjlighet att mannen som gett overpaid ett ansikte ska spela i AC Milan.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.