Ökenvandrare: unite

>
Jaha? Både Gazprom och Finivest förnekar. Föga överraskande. Istället får vi rikta in oss på mer kvalitativa nyheter. Eller, vad sägs om Tuttosport och deras rapport om ett möte mellan Galliani och Juventus nyinköpte sportansvarige, Giuseppe Marotta?

Ryktena säger att mötet i Milano har behandlat tre byteshypoteser. Dessa skulle vara Storari mot Manninger, Bonera mot Zebina och naturligtvis Trezeguet mot Borriello.

Konst- och andningspaus…

Bra. Nu var ordningen återställd. Igen. Vi ökenvandrare har sett nog. Gazprom finns inte i verkligheten, Oasis är en föredetta popgrupp och sådant som man stoppar blomstjälkar i. Inget annat. AC Milan är således tillbaks i samma goda form och nästa givande möte ska enligt samma härliga ryktesspridning handla om bytena Amauri mot Pato samt Thiago Silva mot Cannavaro; det tjänar tamigsjutton båda klubbarna på!

Sarkasm.nu…

De sista två är naturligtvis bluff och båg, men räck gärna upp en hand den som tror att Galliani och hans demoleringsklick är kapabla till just detta.

Källa: Gunde Svan, 1994. ”Ingenting är omöjligt (längre)”.

6 reaktioner till “Ökenvandrare: unite”

 1. >"Storari mot Manninger, Bonera mot Zebina och naturligtvis Trezeguet mot Borriello."

  Total despair

 2. >Silly season börjar tidigt i år. Undrar vem vi säljer i sommar för att täcka prostitutionsnotan med?


  Vem kan vi få på free transfer, vilka heta namn finns på Gallianis lista?

  Joe Cole – uteslutet?

 3. >Manninger – Storari? FFS….

  Zebina – Bonera… Urk..

  Trez – Borre… Great.. :/

  Vad i helvete haller de pa med?

  Snaran ar framplockad och avdammad…

  Rakbladen skickade pa slipning…

 4. >Finns det inte något som helst ljus i detta oändliga och paralyserade mörker?! Helt seriöst grabbar, den gångna säsongen verkar bara varit en bräcklig fasad. På Old Trafford började den vita målfärgen lossna, samtidigt som plankor och spikar började flyga åt alla håll. Jag stod i Curva Sud samma dubbelmöte på hemmaplan och fick se stundtals briljant fotboll från i rossoneri. Hela Milano andades friskt och Milan visade tendenser som fick en att drömma. Men allt tycks varit ett luftslott som, om möjligt, syntes ännu tydligare i stadens derbyn. Tendenserna som fanns för ett nytt Milan är ett minne blott.

  Vart ser ni, Mix och Marco, Milan om två år? Det vill säga efter den avslutade säsongen 2011/12.
  – Personligen vågar jag inte spekulera i klubbens framtid.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.