Man kan fråga sig…

>
I en lokal tidning röstade ungefär 23000 Hamburger SV-fans på vilka spelare de skulle vilja se lämna klubben. Ungefär 2300 av dessa röstade på Guy Demel, den franskfödde ivorian som Milan är väldigt intresserat av.

Med detta färskt på hornhinnan kan man fråga sig…

Är det HSV-fansen som är extremt kräsna, eller ska man konstatera att det inte utövas scoutverksamhet i AC Milan, över huvud taget? Samtliga som rörde sig i och omkring rykteshärden i fjol torde känna till svaret på den frågan.

3 reaktioner till “Man kan fråga sig…”

  1. >Det är ju bara 10 procent. ?

    Om han uttalat sig illa om något nån gång så är det 10 procent endast därför. Säkert 10 procent som vill se Huntelaar lämna milan, men det är inget dåligt köp för det. 🙂 Fast iofs har vi 8-9 st värre spelare som någon måste rösta på innan de väljer Hunter.

    Men Guy Demel har väl aldrig gjort något speciellt bra? Ville bara förtydliga.

  2. >Personligen anser jag att Milan ska vara ute efter spelare som övriga klubbar vill ha. Därav detta inlägg.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.