Kaká

>”Todo el mundo tiene sus nombres para el Mundial. Cada aficionado hubiera elegido a tal o cual jugador dejando a otros fuera, pero es la selección que Dunga ha hecho después de cuatro años de trabajo. Y es una selección que lo ha ganado todo desde entonces.”

Och den ungefärliga översättningen:

”Alla önskar sina spelare till VM. Varje supporter skulle valt den ena eller den andra och lämnat vissa spelare utanför, men Dungas val bygger på fyra års arbete. Val som har vunnit allt sedan dess.”

Tjabba, jag heter Ricky Kaká. Jag har lagt en genomrutten säsong till handlingarna, ändå har jag mage att, indirekt, påstå att jag faktiskt förtjänar min plats i truppen. I Real Madrid svär man dessutom lite mindre, jag har tamigfan blivit en ny människa och Manuel Pellegrini är nästan som en far för mig, trots att jag aldrig får spela. Jag skyller det på fastan och skadorna. Men min tid kommer, var så säkra. Alla miljoner som killen på kontoret betalade för mig måste ju för i helvete betyda någonting.

Med andra ord…

Dungas val att utesluta specifika rödsvarta spelare är – som jag tidigare skrivit – korrekta. Undertecknad undrar dock hur det dungianska tänkandet fungerade i fallet med Kaká som, tro det eller ej, har gjort en ännu sämre säsong än både Pato och Ronaldinho?

Jag ska dock sluta älta. För vad vet en simpel människa som jag? Sidledspassningar och minskat spring i benen kanske är the shit?

6 reaktioner till “Kaká”

 1. >"Haha Min gode vän Immondo! Jag kan förklara för dig. Kaká är en förebild för alla och vad jag vill visa med hans uttagning är att person med djup tro och rent levnadskap passar in hos oss. Det måste vara ett slut på alla festande och lata brasilianska proffs. I mitt brasilien är det hårt arbete och lojalitet som står högst."

  "Ursäkta vad sa du? om varför Robinho är uttagen? umm.. öhh.."

  *Dansk skalle !Smack!*

 2. >Med brasiliens spelsystem är Kaka given, pato skulle ha passat bra i den kontringsfotbollen också. Jag förstår varför han inte tog med Ronaldinho då han saknar speeden, men tycker fortfarande att han ska med.

  Kakas dåliga säsong beror mycket på att han kommit till en ny klubb och dessutom varit skadedrabbad. Han har inte spelat mycket i år vilket är till hans fördel då han kommer till VM utvilad och revanchsugen.

  Braslien är enligt mig favorittippade till att ta hem skiten, o då är Kaka VM-kungen…

 3. >Haha trodde Mix var den enda som kunde få mig att tycka illa om Ricky. Jag hade fel.

  OT: Trots att det varit klart att Leo skulle lämna så känns det faktiskt ganska tufft att få det officiellt. Länge leve Leonardo!

  Välkommen Tassotti och Galli.

 4. >Kyss bibeln och pengasacken du har under sangen, och knip kaft.

  Ingen i rod-svart bryr sig om vad du har att saga langre.

  @Leo: Tack for din makalosa jobb, din vision samt for att du gang efter annan, verbalt slaktade Berlusconi med dina comebacker och ditt lugn.

  Berlu – dra at ******.

  /rawkus

 5. >Det här är så mycket "word" att Microsoft kommer att ha en bild på dig när Officepaketet ges ut nästa gång.

  Fan vilken skitstorm som blossade upp på pöbel-SF när jag svor i kyrkan likt Immondo gör nu.

  Han är falsk, överskattad och helt jävla ointressant. Det finns hur många spelare som helst som är mycket bättre. När ska folk förstå detta?

  Må så vara att Ronaldinho är en skåpalkis med sina bästa år bakom sig. Han står åtminstone för sin stundtals dekadenta livsstil. So what om Dunga dissar honom. Ärlighet varar längst, fansen kommer minnas honom före den bleka tönten med snedbenan.

  /Mix

 6. >Så underbart!! Kaká tog slut 2006, återuppstod ett par matcher på våren 2007, för att sedan dö direkt efter. Januari 2009 när han hänger ut genom sitt fönster och slår sig på loggan, för att sedan gå 6 månader senare. Falskheten personifierad .

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.