Gråtvalser på Kanal 9

>Den italienska ligan borde spela de avslutande omgångarna samtidigt för att undvika att det ena eller andra laget drar fördel av att känna till resultaten.

Detta sagt av han som påstod att deltagandet i Let’s dance var för att, citat: ”det på läkarordination är bra för min reumatism” och att han, trots deltagande i exakt alla offentliga mediaforum som finns, citat: ”inte söker uppmärksamheten”.

Visst, i sak har han rätt men jag kan inte låta bli att njuta av att Inter just gjorde mål. Bara därför.

Skadeglädje är bra för mig. Wallah, min läkare sa så.

6 reaktioner till “Gråtvalser på Kanal 9”

 1. >Dock med det sagt, ska inte Lazio bete sig som ett gäng jävla byfånar och lägga sig. Må de falla ner all världens jävla väg i seriesystemet och aldrig återvända.

  Inter har sett över större delar av säsongen varit bättre, man har en "hyffsad" trupp. Det är sjukt att de är kvar på alla fronter… hur fan är det möjligt egentligen? Har Pazza Inter blivit något annat? En solid vinstmaskin? Eller lever dem på konstgjord andning för att snart falla i sank med bara ligan kvar? Jag tror att de håller på att bli ett monster.

 2. >Någon glömde att informera Muslera om att de skulle lägga sig. Han gör säsongens bästa match…

  Klockren banderoll i Curva Nord efter 0-1: "OH NOOO".

  Ironi på hög nivå. 🙂

 3. >"OH NOOO"

  Det enda som fick mig att småfnissa under hittils 75 minuter av matchen..

  Hur smutsigt är detta på en skala 1-10??

 4. >Haha sa najs skriivet 🙂 Men jag maste halla med om att det skulle vara mer "klassiskt" och rattvisare om lagen som slogs om titeln spelade samtidigt (Sondag 15:0 ar en personlig favvo).

  annars ar det e tuungt inlagg som vanligt som gor min dag lite battre 😀

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.