Det kvittar förvisso men…

>Om det är något jag hatar mer än lögner så är det dåliga lögner.

Marco Van Basten är en Milanlegend. That’s a fact.
Eviga är de minnen och de titlar han gav oss. Another fact.
Aldrig ska han kritiseras av undertecknad. Damn right.

Det är heller ingen som kan ifrågasätta ett nej tack till Milan – utan nyrekryteringar i den utsträckning han, fansen och förmodligen den lilla ambitiösa skara av spelare som fortfarande figurerar i klubben – utöver sättet det tillkom på.

Ont i fotleden? OK, ända sedan den möblerades om har han säkerligen lidit av svåra sviter. Men det var över 15 år sedan Marco. Vi är inte dumma i huvudet.

Folk säger att du är en obekväm person att ha att göra med på grund av tendensen att på holländskt arrogant vis alltid säga sanningen. Du hade behövts.

Jag blev besviken på dig idag. Du kunde ha sagt som det är: Marco Van Basten vill inte till Milan för att han där uppe kniper mer än Jane Fonda på en tränings-VHS.

Men jag älskar dig ändå.

17 reaktioner till “Det kvittar förvisso men…”

 1. >Finally Van Basten was asked to describe what Milan lack.

  “It depends on what their objectives are. If they are focusing on winning the Scudetto or the Champions League, they are missing a lot. It's not the Milan of 10 years ago.”

  Sista meningen är klockren. Berlusconi tror fortfarande att alla spelarna är 10 år yngre.

 2. >Grande Marco!

  Berlusconi är nostalgi medan Marco är framtidsoptomist.

  //Martin

 3. >Kan man gå en golfrunda kan man väl sitta Ancelotti-likt på bänken och dyster ut?

  Eller är det som Red Forman i 'That 70's show' brukar säga. Att hans ont i fotleden hindrar honom från att ge Silvio "A foot up his ass"?

 4. >Jag gillar att Red Forman nämns, jag gillar det väldigt mycket. Det tillför en ny dimension.

  Nej, om Marco inte får komma och visa vägen undrar man ju vem som ska styra skutan… finns det någon med vilja? passion? mage att säga vad de tycker? vägra bli tystade av dvärgen som blev statsminister?

  …för övrigt gillar jag Berlusconis kommentar om Obamas hudfärg… den är högklassig.

  Om den här cirkusen ska dra igång innan säsongen är över kan vi lika gärna begå kollektivt självmord känns det som, Berlusconi bryr sig inte längre, Galliani kan inget göra, Milan Lab skadar våra spelare, Gattuso presterar som en kratta, Flamini ruttnar bort på bänken tillsammans med Huntelaar, som pricken över i:et blir väl Favalli blir kvar ett år till… jag ser inget ljus i mörkret. Ge mig hopp bröder!

 5. >Favalli har gjort ett bra jobb, han ska inte kritiseras, det är ledningen som ska få "A foot in the Ass"

  Jag är nästan hundra procent säker på att det blir Tassotti som blir coach nästa år, nästan hundra procent.

 6. >Jag säger som Göring. Alla nejsägare har vi antingen begravt eller eldat upp.

  Berlu kanske har samma tankar?

 7. >Taher, Visst har han, men samtidigt… fortsätter man satsa på spelare som verkligen inte har framtiden för sig, så är något ruttet i toppen. Jag älskar vad våra spelare gjort för oss. Men någonstans måste man släppa dem och gå vidare, annars kommer vi sitta där med en 40-årig Gennaro Gattuso och drömma tillbaks till tiden han var 25-30 och faktiskt kunde springa som en virvelvind och hetsa och elda publik.

 8. >Absolut jag håller med dig. MEN som jag påpekade så är det ledningens inkompetens att säga farväl till spelare när det gäller.

  Varför jag tog upp denna diskussion är att det finns vissa otacksamma och okunniga milansupportrar som oftast snackar skit om spelarna när det inte är dem som bestämmer om de ska stanna eller inte, vem tackar nej till ett kontrakt från milan ?

  En spelare jag syftar på är Dida, han har varit vår bästa målvakt de senaste tio åren, men när han kom till åren så borde inte ledningen erbjudit honom ett nytt kontrakt… det är inte Didas fel att han sitter på ett €4 miljoners kontrakt, det är ledningens.

 9. >Visst stämmer det Taher. Likaväl som att det faktiskt inte är Oddos fel att han är kvar i Milan och behöver spela som mittback och möta Miccoli!

 10. >Gott folk: Dock finns det markanta skillnader mellan "folk och folk"…

  Vissa som forstar att klubben inte mar superbra ekonomiskt just nu, skulle kunna vara sa hederliga att de erbjod sig att ga ned i lon for klubbens basta…

  Men icke.

  Dida, Oddo och Kaladze(for att endast namna tre..) Fullstandigt vagrar lamna klubben, inse att de ar passe, eller ens ga med pa en lonesankning.

  Detta beteendet har aterigen ledningen sig sjalva att skylla – pa tok for mycket kompisdunk i ryggen for kin smak.

  Men jag haller som sagt aven spelarna i fraga ansvariga ocksa…

  Girghet, egoism osv. kalla det vad ni vill, ackligt ar det iaf.

  Tycker klubben skall branna upp silkeshandskarna, kopa en hel bunt cojones till ALLA i ledningen samt lara sig att saga "Nej, det racker nu!".

  For trott och sur for att dra upp spelare genom aren som sjalva bett om lonesankning…

  "Meanwhile… in another part of Gotham City, Dida laughs all the way to the bank, hand in hand with Oddo and Kaladze."

 11. >Ps. Vi hade aven kunnat haft Lloris, men Abbiati tjurade till och vagrade inse att han skulle petats hardare an en 35-arg Milf, gangbangad av 12 klonade Ving Rhames… Typ.

  Ungefar lika hart petad hade Borre blivit OM den gode Dzeko anlant…

  Ett ypperligt tillfalle for Berlu att casha in pa en dokusapa gallande det dagliga tjurandet fran Abbe och Borre..?

 12. >Off-topic

  @Rawkus.. Du kör hårt med Ving Rhames, men faktum är att han avskyr nog gangbangs.. men han skjuter gärna någon i skrevet med en hagelbössa.. men det är ju bara min teori 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.