Stort tack allesammans!

>Tjugofem inlägg under den nya bloggens första månad. Nyfunnen inspiration, glädje och känsla av gemenskap. Tack till Marco Immondo för sina klassinlägg. Tack till alla läsare för att ni läser, stöter och blöter rödsvarta ämnen (utan er: ingenting). Tack till Pommern för den första frågan (vi väntar spänt på fler). Tack till mig själv som gav detta en chans.

Milano Siamo Noi. Hatten av för oss.

23 reaktioner till “Stort tack allesammans!”

 1. >Tack!

  Måste säga att den här bloggen och "Bank & Niva" står i en klass för sig själv.

  Forza Milan!

 2. >Det är vi som borde tacka er…

  Utan er hade vi inte vet vad som hände i och vad som händer runtomkring Milan. Sen kan jag inte förneka den där varma känslan i bröstet när vreden genomsyrar texten eller eufori, vilket tyvärr inte är så vanligt idag.

  Ni bygger meningar och använder språket fruktansvärt bra och är tydliga, jag kan inte begära mer, jag läser knappt något annat, given startsida. Fortsätt på samma vis!

 3. >mix det är vi som ska tacka dig o marco för detta jobb ni lägger ner för oss andra.

  Det är väldigt uppskatat ska ni veta

 4. >Tack själv Mix för att du fortsätter blogga och detta tillsammans med en grym vän 🙂

 5. >Tusen tack!! Hoppades verkligen att det skulle vara Marco när du sa att du hade en till skribent med dig, och varken du eller Marco har gjort oss besvikna.

  Forza Milan

 6. >Jättestort tack tillc både dig Mix och självklart Marco. Äntligen en blogg där man kan föra/följa diskussionen på ett lätt sätt!

  Keep up the good work! 🙂

  MVH
  Micke

 7. >tack själv…från att ha skrämt slag på oss med tanken på att du ska blogga till den stora förtjusningen att du slagit ihop dina påsar med en till klass skribent

 8. >Tack själv. Kvalitet rakt igenom hittills på alla era inlägg. Älskar det!

 9. >Hatten av! Som nämnts ovan får man här – utöver insatta diskussioner – mycket info som hade varit svår att få tag på annars. Inlägget nedan om personer i Milans stab som tvingats iväg är ett exempel. Keep it up!

 10. >Fortsätt att mata oss med inlägg! Vill ha mer.

  Tummen upp för bägge två! 🙂

 11. >Ojoj SvenskaFans finest ar tillbaka 🙂 Den har hemsidan ar det porrigaste jag upplevt pa ett djavla bra tag, nar det galler Milan sa att saga.

  Keep it up guys!

  Valkommen Marco! 🙂

 12. >Jag blir lika upphetsad var varje artikel som kommer upp! Jäklar vad orgasmer man får! Tack för kungliga inlägg varje dag!!

  Heja Leo!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.