Persona non fucking grata

>
Vi tar det i kronologisk ordning: uttagen till matchen mot Atalanta, ber om ursäkt för sitt bedrövliga beteende post-Barcelona, får ursäkten slängd i ansiktet av lagkompisarna, talas till rätta av Moratti, lämnar Pinetina i en hastighet som får den stylade luggen att vända 180 grader.

Curva Nord förklarar i ett pressmeddelande att: ”Mario Balotelli inte längre existerar för oss”.

Man kan bara instämma. Marco Immondo talade om att ta till flaskan, om än i ett lite annat sammanhang. Mario: ett guldläge att bli alkoholist och deka ner sig fullständigt har just uppenbarat sig. Hur du går vidare nu kommer sannolikt definiera resten av din karriär. Kanske hela ditt liv.

Rakt ner i katakomberna i en rasande fart. När man trodde att det inte gick att sjunka lägre. För Balotelli är ingenting omöjligt.

7 reaktioner till “Persona non fucking grata”

  1. >om du läst de blogg-inlägg borde du veta att Marco Immondo är den ena bloggaren, så vem kan nummer två vara?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.