La Ripartenza

It’s Britney bitch. Ny blogg och ny medarbetare (kanske blir vi fler). Mindre plotter och en mer funktionell design. Inget tjafs och mer inflytande över det väsentliga. Ingen som nonchalerar rimliga och genomförbara önskemål trots upprepade förfrågningar.

Egenmakt. Den gamla sajten var ingen höjdare. Jag kommer inte sakna stället direkt. Välkommen är den egna rätten att bestämma utan förbehåll i dialog med likasinnade.

Mer entusiasm.

Har fått diverse erbjudanden av seriösa och oseriösa människor. Undertecknad är dock inte dummare än att han gjort sin läxa. Skrivandet är en hobby, ingenting annat. Till er som tror att en futtig ekonomisk ersättning är viktigare än att i första hand roa sig själv och andra: tänk om.

Allt handlar om laget, de aktuella ämnena och den gemensamma diskussionen. Sett utifrån en subjektiv betraktares tillhåll. Avete capito? Bra. Ville bara förtydliga detta för er som inte fattat.

Ni andra kan dra åt helvete.

2 reaktioner till “La Ripartenza”

  1. >Kul att du är tillbaka Mix. Ser fram emot att följa dig och Marco på denna blogg, den har ju onekligen förutsättningarna att bli den bästa.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.