José

>Existerar det en äckligare tränare än denne José Mourinho? En fantastisk tränare och organisatör, visst, men med en personlighet som skulle göra de allra flesta idioter avundsjuka. Dålig förlorare är han också; troligtvis den värsta jag någonsin skådat på professionell nivå. Kålsuparna ställer sig tamigsjutton på rad för att lära sig hur man gör.

Det överdrivna firandet och psykningen av Pep Guardiola och Zlatan under kvällens batalj förtjänar en saftig avstängning lagom till Champions Leaguefinalen. Visst är det roligt med personligheter i fotbollens underbara värld, men när ska UEFA inse att man inte kan tillåta vilka clownfasoner som helst?

Kasta ut dåren, FFS!

10 reaktioner till “José”

 1. >@Anonym

  Skulle hellre se mitt lag komma 3e plats varje ar i Serie A aen att ha nan som Jose…

  Lite "dignity" far man vael anda ha…

 2. >Hade vi haft Jose hade vi varit bäst i världen idag. Han hade tillochmed fått vår slutkörda trupp att tro att de var bäst i världen och fått dem att spela så. Det är bara att ställa sig upp och lyfta på hatten.

  Add

 3. >taher.azizi,

  Marco skriver ju "en fantastisk tränare och organisatör", så nog förstår åtminstone han Mourinhos storhet som tränare. Sen att han är en total idiot, Mourinho alltså, är en annan femma och det är den femman som vi hänger upp oss på här.

 4. >Mourinho är världens bäste på att uppnå resultat. Detta genom tillgång till ett väldigt bra spelarmaterial, en ur estetisk synvinkel mycket knapphändig fotboll samt med skamlös cynism och dubbelmoral – vem kan glömma hans kommentar om att något lag "kom och parkerade bussen framför straffområdet" om man jämför med gårdagkvällen?

  Man kan säga att tränarskap handlar om att uppnå resultat. Då är han ju onekligen en av de bästa, kanske den bäste.

  Men för mig handlar det om mer än så.

 5. >Mix:

  Spelarmaterial? Porto 04? =)
  Killen är ett geni sen att han tränar helt fel klubb är en annan sak. Bilden när han psykar Zlatan och Pep är redan legendarisk=) Nu kan vi bara hoppas att de förlorar på straffar mot Munchen…

  Add

 6. >Porto vann CL enbart pga alla andra lags självmord (särskilt vårt eget på Riazor). Du kanske har glömt? Good for you. Jag glömmer aldrig…

  Vi skulle ha krossat även dem om det inte vore för vårt högmod. 100% säker.

 7. >Sedan hade Porto också ett bättre lag än vad många kanske minns.

  Lite synd på Corunamatchen, då detta Milan i mina ögon var som bäst just 2004.

  Mourinho, vad säger man? Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag avskyr det avskrädet till människa.

 8. >Mix:

  Nää jag glömmer aldrig precis som du och det svider lika mycket idag som då, jag var även på plats när vi manglade dom hemma med 4-1.

  Visst att Portos framgång till viss del inträffade via att andra lag sket ut sig i kvartsfinalerna. Dock är det svårt att i vilket fall som helst hitta nått att skylla på för att de vann. Det är Champions League vi talar om.
  Jose är helt enkelt not to be F´d with=)

  Med han på vår bänk kan jag fan sätta pengar på att Favalli fått Uefas pris som bästa back denna säsongen=)
  Add

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.