En pinsam insikt

>Om exakt tjugofyra timmar vet vi om säsongen är lyckad eller inte. Detta är vad vi blivit reducerade till. Fönstertittare. Jag kommer göra paraplygester i sömnen och skrika ”complotto” hela natten.

Moratti-morfosen fortsätter.

17 reaktioner till “En pinsam insikt”

 1. >Vare sig det blir något CL guld eller ej för Inter i år, så har de ändå byggt ett lag som mäter sig med Europas allra starkaste klubbar. Mourinho påpekade detta också tidigare denna månad att "vinner vi inte i år så gör vi det nästa säsong". Och jag håller verkligen med han, hur många lag kan slå Chelsea x2 (så som Inter gjorde) och ett av tidernas bästa lag 3-1? Radera ut Messi, Xavi och Zlatan helt? Galet bra av Inter.

  Själv hoppas jag att nerrazzuri tar hem detta (och även tar trippeln), då jävlar hade det varit roligt att se hur mycket Berlusconi gillade det.

  Vi har tunga tider framför oss. De närmaste 10 åren lär vi vara ligga djupt i skuggan av detta nya Grande Inter.

 2. >vi ska inte glömma att Inter står inför en generationsväxling efter nästa säsong. De har inte världens yngsta lag, samtliga anfallare och många till i truppen lär inte hålla längre till med tanke på det spelsätt som Inter har.

  Men man har blivit klokare och klokare för varje år som gått. Trots att det bara var för något år sedan man gjorde två katastrofala värvningar som annars brukar vara typiskt Inter så lyckades man inför denna säsong, fullt ut.

  Men som sagt, vem vet, de har "råd" att göra dåliga värvningar. Det är ju ingen som utmanar dem.

  I princip har ledningen i Inter byggt och filat ihop ett lag i flera år för just CL-titeln. Att de når den förr eller senare är fan inte så ologiskt, trots att det tagit tid.

 3. >Vad spelar det för roll att Inter står inför en generationsväxling? Vad spelar det för roll att de gjorde två dåliga värvningar?

  Moratti kommer att dränka alla sorger i miljoner av euro och sedan är allt förlåtet. Till skillnad från Berlusconi som inte gör någonting.

  Väldigt stor skillnad.

 4. >Jag hoppas stenhårt på att Inter tar hem CL. Hur kul är det att haka på i toppen av serien bara pga av att alla andra är så jävla dåliga? Inter går i bräschen och förhoppningsvis hakar Juve och – mindre troligt – Milan på.

  Dock tror jag att mest avgörande för Inters fortsatta utveckling är om de lyckas behålla the special one, vilket nog inte blir så lätt. Pengar har väl aldrig varit ett problem för Moratti.

 5. >Nu vet vi hur interistas kände sig i 15 år.

  Men självklart ångrar man att de åker ut med buller och bång.

  Och ni som tror att det gynnar Milan om Inter vinner en massa. För då kanske Berlusconi fattar att nåt är fel?!?

  Tro mig, Berlusconi vet, han har vetat länge. Han vet mer än väl hur det ligger till. Det spelar ingen roll om vi hamnar tolva i ligan, plånboken ÄR stängd. Vi snackar om en man som manipulerar ett helt land, låt er inte luras av att han spelar ovetande. Hur kan man inte fatta att det finns stora problem i laget?

 6. >Det är så tungt, ångesten ligger som ett askmoln över skandinavien. Hoppas starkt på att Barca kör över ikväll. Tyvärr tror jag dock på 2-2. Men hoppas får man göra.

 7. >Kluven till dagens match. Man vill ju alltid att Inter skall åka på ordentligt med stryk, men är ju samtidigt så jävla trött på alla som numera "hejar på Barca och Zlatan".

 8. >Tycker det är äckligt allt detta, hoppas inter torskar stort och skämmer ut sig. Anledningen till "grande inter" är en viss calciopoli inget annat.

 9. >Va? Jag fattar ingenting. Hur kan man vilja att Inter vinner, bara för att prove a point för Berlusconi? Som om det skulle få honom att inse. Det var 5-6 år sen han insåg vart Milan är påväg, men han bryr sig helt enkelt inte. Min gissning är att Milan kommer fortsätta på exakt den här vägen tills den dagen Berlusconi dör – då säljer hans barn klubben.

  Jag hoppas givetvis att Inter åker på däng utav bara helvete.

 10. >Kul att du är tillbaka Mix!

  Har saknat din blogg och upptäckte den nya först nu.

  Nu blir det till att lägga in den här länken i favoritfältet så att jag snabbt och enkelt kan komma åt den!

  Som sagt; Kul!

  KWACK!

 11. >Om Inter åker ut tappar Italien definitivt sin rätt till fyra lag i CL redan till nästa säsong. (2010/2011)

  Om Inter dock går till final måste man vinna över Bayern samt att Hamburg åker ut mot Fulham i (EL) för att Italien skall behålla tredjeplatsen på koeffecient-rankingen.

  Med andra ord; Milan måste sluta trea i Serie A annars är klubben kokt, stekt och redo att serveras (cold…)

 12. >Måste hylla det här blogginitiativet, otroligt bra aktivitet Mix och Marco.

  Keep up the good work.

 13. >Låt oss säga att Bayern vinner CL. Tyskland går om Italien då. Men att från säsong 10/11 så är det 3 CL platser som gäller? Oavsett om Tyskland går om iår så är det väl fortfarande 3 lag som direkt går till CL medan 4an kvalar. Ändras väl från nästa år?

 14. >Hoppas verkligen att Barca vinner.

  Garna ett rejalt skitmal av Zlatan i 93e minuten ;O

  Kan ALDRIG onska Inter lycka till, det gar ej helt enkelt.

  Sjukt kul att bloggen ar tillbaka ocksa!!

  Vilket javla team ni visat er vara, Mix och Marco!!

  Underbart att det ar sant javla riv i denna "nya" bloggen.

  Kul att kommentarerna aterkommit efter att Eurosports miserabla upplagg sabbade precis ALLT.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.