Bella ciao på via Filippo Turati

>

Står Livornospelarna Dario Knežević (född år 1982 och har haft en kort misslyckad sejour i Juventus) och Alessandro Bernardini (född år 1987) på Gallianis och Braidas önskelista? Det skulle man kunna tro efter morgonens utspel av Livornos president Aldo Spinelli. Livorno har tio poäng upp till Bologna på säker mark och är alltså redan klara för Serie B. Herr Spinelli – som så klart kommer göra allt för att tjäna en så stor hacka pengar på sina spelare som möjligt – går naturligtvis ut offentligt och meddelar att han redan har bokat ett möte med Ariedo Braida.

Hur bra duon är kan jag tyvärr inte svara på. Däremot kräver det ingen idiot för att inse att AC Milan inte tänker slänga iväg stora pengar för att ro hem superstjärnor som tar laget till världstoppen igen. För även om det i första hand är reserver vi talar om, så säger känslan att spelarna knappast duger för att platsa på Milans bänk när det – möjligtvis – vankas Champions Leaguematcher nästa säsong.

7 reaktioner till “Bella ciao på via Filippo Turati”

 1. >Inte för att man har så stora förhoppningar inför sommaren mercato, men detta är ju att gå för långt! Fy fan!

 2. >Knezevic och Barnardini, rätta takter Milan.

  Man skulle nästan tro att vi är Catania, Parma eller något?

  Dra åt helvete Berlu!

 3. >Är det från nästa säsong då det bara kommer finnas 3 st CL platser? Vi är körda helt enkelt.

 4. >Det jag har hört är att det är tre Champions Leagueplatser som gäller till nästa år såvida inte Inter går längre än Bayern München i turneringen. Riktigt hundra är jag dock inte. Det känns som om man får höra nya saker varje dag.

 5. >Det er et "lag" på en sesong. Så hvis Tyskland går forbi Italia denne sesongen, får ikke Tyskland den ekstra CL-plassen før sesongen 2011/12.

  Mvh

 6. >http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html

  Tyskland är i och med Bayerns seger i kväll om Italien. Således har Italien endast 3 CL-platser nästa säsong om inte Inter tar hem allt samtidigt som Hamburg inte vinner den mindre turneringen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.